Meknes kérdése:
Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.
Figyelt kérdés
Az apasági teszt azért kell mert nem akarja elismerni a gyerekét,valamint azért mert tartásdíjat szeretnék tőle.2013. szept. 22. 21:53
1/35 anonim válasza:
Én a helyedben nem tenném... kiderül hogy ő az apja.. és utána? Évekig rettegsz, hogy mikor viszi magával Marokkóba? Inkább élnék szegényen de biztonságban. De te tudod...
3/35 anonim válasza:
Bizony,bizony ha kiderül, hogy az övé a gyerek, akkor el is viheti tõled fõleg ha lány.
Házasok vagytok?
4/35 anonim válasza:
Ha a legrosszabba gondolunk bele..kiderul hogy o az apa. Es a gyermek pont lany. Marokkoba viszi es kitudja miket bem csinal vele..ne tedd. Egyebkent a biroeag beidezi neked..
5/35 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez halott ügy... a bíróság beidézi, ő meg nem fog megjelenni. Meg szépen el is tűnik! De lehet, hogy jobb is az neked!
6/35 A kérdező kommentje:
Attól én is tartanék,hogy elviszi a gyereket,ezért is nem tettem eddig.Bár szerintem....tudja hogy övé a gyerek és simán elvihette volna már eddig is,ha akarta volna.Szerintem titkolja a család elől hogy van egy gyereke.Nem vagyunk házasok és a gyerek kisfiú,2 éves.Igen egyet értek azzal a válaszolóval aki azt írta hogy inkább a szegénység,mintsem elvigye a gyereket.Amúgy a bíróság akkor is be tudja idézni nekem,ha például a mostani lakcímét nem ismerem?Megkeresik???Mert az apuka azzal érvvel,hogy úgysem találják őt meg és ha meg is találnák,akkor sem tehetnek vele semmit mert ő Marokkói.
2013. szept. 22. 22:39
7/35 anonim válasza:
Ö akarta, hogy gyereke legyen, vagy csak véletlenül teherbeestél?
8/35 A kérdező kommentje:
Na igen,ez az!Gyámhivatalban is ezt mondták,hogy halott ügy mert úgysem jelenik meg és nem tudnak mit tenni vele.Sajnos ezt a 'kedves'apuka is tudja és vissza is él a helyzetével.
2013. szept. 22. 22:41
9/35 A kérdező kommentje:
Ő akarta a gyereket és amúgy az esküvő időpontja is már meg volt beszélve a hivatalban.Ő haza utazott az esküvőhöz szükséges dokumentumokért és nem jött vissza.Úgy tudom,hogy Németországban megnősült azóta.
2013. szept. 22. 22:44
10/35 anonim válasza:
Neked ezt nem otthon kell intézned, hanem Marokkóban.Igaza van abban, hogy semmit sem tud az otthoni Biróság kezdeni vele.
A család elõl biztosan titkolja, de ha a család meg tudja, akkor az is biztos, hogy látni akarják, ezt tudnod is kell.
Az is lehet, hogy saját családja is van, habár ezt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!