Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apasági tesztet bírósági úton...

Meknes kérdése:

Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.

Figyelt kérdés
Az apasági teszt azért kell mert nem akarja elismerni a gyerekét,valamint azért mert tartásdíjat szeretnék tőle.
2013. szept. 22. 21:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem tenném... kiderül hogy ő az apja.. és utána? Évekig rettegsz, hogy mikor viszi magával Marokkóba? Inkább élnék szegényen de biztonságban. De te tudod...
2013. szept. 22. 21:59
 2/35 anonim ***** válasza:
bíróság beidézi
2013. szept. 22. 22:03
 3/35 anonim ***** válasza:

Bizony,bizony ha kiderül, hogy az övé a gyerek, akkor el is viheti tõled fõleg ha lány.

Házasok vagytok?

2013. szept. 22. 22:17
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a legrosszabba gondolunk bele..kiderul hogy o az apa. Es a gyermek pont lany. Marokkoba viszi es kitudja miket bem csinal vele..ne tedd. Egyebkent a biroeag beidezi neked..
2013. szept. 22. 22:27
 5/35 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez halott ügy... a bíróság beidézi, ő meg nem fog megjelenni. Meg szépen el is tűnik! De lehet, hogy jobb is az neked!
2013. szept. 22. 22:36
 6/35 A kérdező kommentje:
Attól én is tartanék,hogy elviszi a gyereket,ezért is nem tettem eddig.Bár szerintem....tudja hogy övé a gyerek és simán elvihette volna már eddig is,ha akarta volna.Szerintem titkolja a család elől hogy van egy gyereke.Nem vagyunk házasok és a gyerek kisfiú,2 éves.Igen egyet értek azzal a válaszolóval aki azt írta hogy inkább a szegénység,mintsem elvigye a gyereket.Amúgy a bíróság akkor is be tudja idézni nekem,ha például a mostani lakcímét nem ismerem?Megkeresik???Mert az apuka azzal érvvel,hogy úgysem találják őt meg és ha meg is találnák,akkor sem tehetnek vele semmit mert ő Marokkói.
2013. szept. 22. 22:39
 7/35 anonim ***** válasza:
Ö akarta, hogy gyereke legyen, vagy csak véletlenül teherbeestél?
2013. szept. 22. 22:41
 8/35 A kérdező kommentje:
Na igen,ez az!Gyámhivatalban is ezt mondták,hogy halott ügy mert úgysem jelenik meg és nem tudnak mit tenni vele.Sajnos ezt a 'kedves'apuka is tudja és vissza is él a helyzetével.
2013. szept. 22. 22:41
 9/35 A kérdező kommentje:
Ő akarta a gyereket és amúgy az esküvő időpontja is már meg volt beszélve a hivatalban.Ő haza utazott az esküvőhöz szükséges dokumentumokért és nem jött vissza.Úgy tudom,hogy Németországban megnősült azóta.
2013. szept. 22. 22:44
 10/35 anonim ***** válasza:

Neked ezt nem otthon kell intézned, hanem Marokkóban.Igaza van abban, hogy semmit sem tud az otthoni Biróság kezdeni vele.

A család elõl biztosan titkolja, de ha a család meg tudja, akkor az is biztos, hogy látni akarják, ezt tudnod is kell.

Az is lehet, hogy saját családja is van, habár ezt neked kell tudnod.

2013. szept. 22. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!