Kérheti az exem új felesége bírósági úton, hogy a közös gyerekünk ne járjon fizetős különórákra és ezek összegével csökkentsék a gyerektartást?
A fiam franciát tanul és úszni jár. Az új feleség szerint ezek feleslegesek, ezért bíróságra mennek.
Megtehetik?
Az apa 30.0000-t fizet.
Az új feleség addig pattog, amíg egyszercsak volt feleség lesz; akkor persze a saját gyerekének fogja kérni a különórákat.
Undorító ez a nő.
Szia!
Ahhoz, hogy te a 30.000 ft-al mit csinálsz, nekik semmi közük a bírót pedig nem érdekli. Ilyen indokkal 1000%, hogy nem csökkentik. De ha pl. csökkent a fizetése vagy esetleg tartós beteg..stb. akkor simán elképzelhető.
Ő nem kérheti viszont ha a férjedet meggyőzi erről akkor ő már kérheti. Az más kérdés, hogy úgyse fognak neki igazat adni. Nekem is ez volt. Mi is 30al kezdtünk. Anya ablakot cseréltetett a szobámban, kifestetett, megcsináltama jogsit, a nyelvvizsgát atb atb. És arról kellett igazolásokat vinni, hogy mindezt anya fizette nekem és hogy tényleg rám költi a gyerektartást.
18/L
Istenem... Megverném a helyedben azt a nőt. Mekkora hárpia... Nyugi a bíró is elküldi majd őket...
20/L
Ilyen indokkal, ekkora fizetés mellett szerintem is esélytelen a csökkentés! Az, hogy mire költöd (amennyiben a gyerekre), senkit nem érdekel. Ha az a ruháira megy akkor arra, ha tanul belőle, akkor arra. Ezt nem fogja kivizsgálni senki valószínűleg.
Ha 370-es nettója van, így is kevesebbet fizet 10%-nál, az igazán vicces az lenne, ha addig pattognának, hogy többet is megítélnek a gyereknek, a mostaninál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!