Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apasági tesztet bírósági úton...

Meknes kérdése:

Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.

Figyelt kérdés
Az apasági teszt azért kell mert nem akarja elismerni a gyerekét,valamint azért mert tartásdíjat szeretnék tőle.
2013. szept. 22. 21:53
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Köszi a választ az utolsónak,aki írta hogy Marokkóban kellene intéznem.Sajnos ezt anyagi lehetőségeim nem teszik lehetővé. :( Akkor így jártam.
2013. szept. 22. 22:47
 12/35 anonim ***** válasza:
74%
Ezért nem kell arabokkal kavarni. Edd meg amit magadnak főztél.
2013. szept. 22. 22:47
 13/35 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenném,hogy egy embert nem a származása alapján kell megítélni!Lehet magyarral is így jártam volna vagy még így sem!
2013. szept. 22. 22:49
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
Kint ne intézd! Jobb hanem. Máshol azt a nőt ítélték el börtönre akit megerőszakoltak. Csak a nyugati politikusok mentették meg. Ez az "előítélet".
2013. szept. 22. 22:59
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a pasasnak a visa kellett volna tõled, ha megnõsült németben, akkor azt választotta,mert jobbak a lehetõségek.

Ha németben van és tudod az adatait,akkor a marokkói Követségnek is irhatsz, vagy beszélhetsz velük, hátha tudnak segiteni, hogy mi a megoldás.

2013. szept. 22. 23:16
 16/35 A kérdező kommentje:
Igen,én is gondoltam arra,hogy azért nősült oda mert ott jobbak a lehetőségek.Viszont a felesége nem német,hanem ő is marokkói,csak állítólag kint élnek.Elég kesze-kusza ez a történet,magam sem tudok eligazodni rajta,hogy mit és miért tett.
2013. szept. 22. 23:27
 17/35 anonim ***** válasza:
72%

Hát én azért kihagytam volna ezt a férfit, de ha neked így jó.

Ezen a gyerektartás dolgon meg csak nevetni tudok.

A stílusod alapján meg inkább te mentél a pénzre....

2013. szept. 23. 01:18
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

" A kérdező kommentje:

Az utolsónak üzenném,hogy egy embert nem a származása alapján kell megítélni!Lehet magyarral is így jártam volna vagy még így sem! "

Magyarral biztosan nem jártál volna így, ő nem ment volna "haza" a papírjaiért, meg egyébként is, inkább honi férfival ismerkedtél volna, Én is azt mondom: edd meg amit főztél. Majd a sok beképzelt magyar nagyra-való nőcske tanul az esetedből, remélhetőleg..

Ja és azt gondolom tudod hogy ezek után a párkapcsolati ismerkedéseid a nullával egyenlőek.. vagyis nekem biztos nem kellene egy ilyen felelőtlen nő!

2013. szept. 23. 10:07
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Még ha Uniós államban lenne, akkor talán, de az is több költség lenne, mint az a tartásdíj, amit kifizet 18 év alatt.

Ennyire nem is egyszerű valaki DNS tesztre kötelezni, akkor bárkit bármikor bíróság elé lehetne vinni.

2013. szept. 23. 10:22
 20/35 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kerdezö!

Ha neha Nemetorszägban el, akkor lehet hogy tudok segiteni.

Ha van kedved keress meg privätban.

2013. szept. 23. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!