Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.
Ennek a pasasnak a visa kellett volna tõled, ha megnõsült németben, akkor azt választotta,mert jobbak a lehetõségek.
Ha németben van és tudod az adatait,akkor a marokkói Követségnek is irhatsz, vagy beszélhetsz velük, hátha tudnak segiteni, hogy mi a megoldás.
Hát én azért kihagytam volna ezt a férfit, de ha neked így jó.
Ezen a gyerektartás dolgon meg csak nevetni tudok.
A stílusod alapján meg inkább te mentél a pénzre....
" A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenném,hogy egy embert nem a származása alapján kell megítélni!Lehet magyarral is így jártam volna vagy még így sem! "
Magyarral biztosan nem jártál volna így, ő nem ment volna "haza" a papírjaiért, meg egyébként is, inkább honi férfival ismerkedtél volna, Én is azt mondom: edd meg amit főztél. Majd a sok beképzelt magyar nagyra-való nőcske tanul az esetedből, remélhetőleg..
Ja és azt gondolom tudod hogy ezek után a párkapcsolati ismerkedéseid a nullával egyenlőek.. vagyis nekem biztos nem kellene egy ilyen felelőtlen nő!
Még ha Uniós államban lenne, akkor talán, de az is több költség lenne, mint az a tartásdíj, amit kifizet 18 év alatt.
Ennyire nem is egyszerű valaki DNS tesztre kötelezni, akkor bárkit bármikor bíróság elé lehetne vinni.
Kedves kerdezö!
Ha neha Nemetorszägban el, akkor lehet hogy tudok segiteni.
Ha van kedved keress meg privätban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!