Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apasági tesztet bírósági úton...

Meknes kérdése:

Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.

Figyelt kérdés
Az apasági teszt azért kell mert nem akarja elismerni a gyerekét,valamint azért mert tartásdíjat szeretnék tőle.
2013. szept. 22. 21:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Drága válaszoló,aki írtad,hogy a pénzre mentem!Ha a pénzre mentem volna,akkor egy osztrák pénzeszsákot kerestem volna magamnak,ugyanis pár kilométerre lakok a határtól:)Bármily hihetetlen a számodra,nem minden nő nagyképű és nagyravágyó akinek külföldi párja van.Képzeld én szerelmes voltam.Amúgy meg ha nem fizetne az sem érdekelne már olyan nagyon.Tudod nekem az esik szarul,hogy a gyerekét sem akarja elismerni.Fő célom az lenne hogy tegyen apasági nyilatkozatot.Persze anyagi támogatás is jól jönne,mert nem vet fel a pénz,de nem kimondottan erre megy ki a játék.Képzeld,a gyerek decemberben lesz 2 éves és én gyes mellett dolgozok is!Na ezt add össze.Nem egy nagyképű dologtalan plázamacska vagyok.
2013. szept. 23. 15:38
 22/35 A kérdező kommentje:
A másik válaszolónak pedig üzenném,hogy nem mindenki ítélkezik és gondolkodik úgy mint te és többen is lennének akik így a kisfiammal elfogadnának.Egyébként a közeljövőben nem is tervezek párkapcsolatot mert minden energiám a gyerekemre és a munkámra fordítom:)
2013. szept. 23. 15:42
 23/35 anonim ***** válasza:
66%

Latod ezert nem kellkoszos marokkkoival torokkel meg minden fele sivatagi arab muszlim ferfivel kezdeni.

mert egy muszlim szarmazasu ferfi nem tiszteli a magyar ill eu noket mert szerintuk mind budos k...

Es tudod miert ? merthozomany es elvarasok nelkul osszefekszenek osszekolkoltoznek szulnek egy kedves szoert.

Megerdemled a sorsot remelem tanultal belole.

Tudod ha egy marokkoi lanyt vett volna el akkor varhatott volna az eskuvoig a szexel es sok sok ajandekot kesz lakast kellett volna vinnie a kapcsolatba ill a ruhat is neki kellett volna fizetnie.Egy marokkoi no SOHA nem szult volna hazassagon kivul csak ugy igeretre ennel tobbre tartjak magukat.

Tudod hanyan jartak mar meg csunyan marokkoival??? tobb ezer lany es no lepett mar bele ugyanebbe a csapdaba.

2013. szept. 23. 15:52
 24/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!A volt párom nem koszos és nem büdös arab.Egyetemet végzett,6 nyelven beszél.Amúgy a neje akit elvett,marokkói nő,akinek van egy gyereke egy másik férfitől:)Erről csak ennyit.Nem tudsz te semmit az arab nőkről!
2013. szept. 23. 16:28
 25/35 anonim ***** válasza:
63%

Lehet teste nem koszos de a gondolkodasa marokkoi marad.

lenez mert nem vagy muszlim es olcso vagy ennyi.

2013. szept. 23. 16:29
 26/35 anonim ***** válasza:
87%
23 válaszadónál a pont. Mindenben egyetèrtek!
2013. szept. 23. 16:30
 27/35 A kérdező kommentje:
A 23-as válaszolónak még annyi,hogy az expárom barátja szintén magyar lányt választott és feleségül is vette,hatalmas szerelemben és boldogságban élnek itt a mi kis hazánkban.Épp pár hete született meg első gyermekük.Ő is olcsónak találta a feleségét???Az a baj veletek,hogy mindent általánosítotok.Ez a példa is mutatja hogy vannak kivételek.Egyébként a 3 év alatt,amit a párommal együtt töltöttünk,soha nem éreztem úgy,hogy olcsó nőnek tartana :)Sőt,szüleimet is nagyon szerette és tisztelte.Valójában ismerősök és a mi véleményünk is az,hogy talán szülei ellenezték a házasságot,a vallás miatt.
2013. szept. 23. 16:41
 28/35 anonim ***** válasza:
79%

"Egyébként a 3 év alatt,amit a párommal együtt töltöttünk,soha nem éreztem úgy,hogy olcsó nőnek tartana :)Sőt,szüleimet is nagyon szerette és tisztelte.Valójában ismerősök és a mi véleményünk is az,hogy talán szülei ellenezték a házasságot,a vallás miatt."

- igen, az altalad leirt elethelyzetbol kiderul hogy milyen jol megismerted ot 3 ev alatt, az ismeroseid is jol megismertek. de ha annyira megismertetek akkor miert is lepodtetek meg hogy lelepett egy szo nelkul? Ha igaz is lenne amit irsz, hogy a szulei miatt, akkor meg egy igen felnott es gerinces emberrel adtad ossze megad. Meg egy nyamvadt levelet se tudott irni, semmit, a szulei biztos felugyelik a mobiljat es a szamitogepet is. Szegen pasi igy jobban belegondolva o is biztos csak egy aldozat.

Minden vallasi es etnikai eloitelet nelkul: koztudott hogy a muszlim ferfiak, illetve a muszlim jog teljesen maskent ertelmezik a parkapcsolatokat/hazassagot/gyerekek felugyeletet. Te errol biztos nem hallottal, kicsit olvass utana.

En a helyedben csendben lapulnek es orulnek h ennyivel megusztam ezt a kalandot. Gondolj bele, az milyen lenne ha marokkoban kellene a teveszart lapatolnod a tobbi cseledfeleseggel? vagy ha mondjuk, elvitte volna a gyereked? Ne eroltesd ezt jobban jarsz, hidd el.

2013. szept. 23. 17:30
 29/35 anonim ***** válasza:

Ezt elore megmondhattuk volna neked mivel nem muszlimnak szulettel igy szulei soha nem fogadnanak el.

Ezt mindenki tudja.a csalad a legfontosabb

2013. szept. 23. 17:31
 30/35 A kérdező kommentje:
Annyira primitívek vagytok és annyira nem tudtok semmit,ezért én itt befejeztem,nem bocsátkozok vitába.Meglapulni pedig nekem egyáltalán nem kellene,hiszen nincs miért és nincs mit szégyenlenem.Azok válaszait várom,akik használható ötleteket tudnak adni,vagy akik kerültek hasonló helyzetbe.Mindenkinek megköszönöm aki jó szándékkal válaszolt.Továbbiakban a primitív és pocskondiázó leveleket figyelmen kívül hagyom.
2013. szept. 23. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!