Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apasági tesztet bírósági úton...

Meknes kérdése:

Apasági tesztet bírósági úton hogyan lehet követelni egy Marokkói állampolgártól? Ő külföldön él, néha Marokkóban, néha Németországban.

Figyelt kérdés
Az apasági teszt azért kell mert nem akarja elismerni a gyerekét,valamint azért mert tartásdíjat szeretnék tőle.
2013. szept. 22. 21:53
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

23 vagyok a hugom ugyanebbe a teveszar csapdaba lepett bele.

Egy gyerek tobb ev agresszio kek foltok rendorseg hiszti gyamugy menekules bezaras gyerekrablas stb stb.

Hugom egy osszetort keseru no lett egy neveletlen traumas gyerekkel bujkal kulfoldon.

A nagy marokkoi edes okos tisztelo ember pedig egy alom volt egy nagy hazugsag.

2013. szept. 23. 18:10
 32/35 A kérdező kommentje:
23-as,nagyon sajnálom a húgodat,remélem sikerül neki feldolgozni a történteket és remélem a gyerek is rendbe jön.Kívánom neki,hogy találkozzon egy olyan férfival,aki elfogadja a gyereket és szeretni tisztelni fogja őt.Nagyon szar lehet neki menekülni és bujkálni :(Hála az égnek az én exem soha nem volt agresszív és nem zaklat.
2013. szept. 23. 18:38
 33/35 anonim ***** válasza:
51%

" A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!A volt párom nem koszos és nem büdös arab.Egyetemet végzett,6 nyelven beszél.Amúgy a neje akit elvett,marokkói nő,akinek van egy gyereke egy másik férfitől:) "

Az igen, komoly intelligenciára utalhat, hogy járok országról országra ameik nőt megfűzöm, megd..om majd otthagyom, aztán elveszek egy olyan nőt akinek mástól van gyermeke hm? mi ez ha nem beszűkült gondolkodás? egyetemet végzett?, hol? láttad a papírjait? ja nem mert kint van Marokkóban! 6 nyelvet beszél, ja persze, talán le is tesztelted mind a hatot? jajj ne ámíts már minket, te is, tipikus, fényezem az exem, de közben tudom hogy eg utolsó senkiházi! VALLD BE ŐSZINTÉN : ELQRTAD.

2013. szept. 24. 10:06
 34/35 A kérdező kommentje:
Sopronban és Bécsben végezte az egyetemet és igen,láttam a papírjait.Abban igazad van,hogy elég szemét húzás volt tőle amit tett,de csak abban.Minden papírját láttam és sokszor látogattam meg őt a diákhotelben.Lehet szar ember módjára viselkedett,de hogy tanult az biztos és az is,hogy nálad intelligensebb!
2013. szept. 24. 21:22
 35/35 anonim ***** válasza:

" a kérdező kommentje "

" elég szemét húzás volt tőle amit tett,de csak abban."

Miért Ez nem elég?

ha egy ilyen embert intelligensnek tartasz, akkor te sem vagy értelmiségi!!

2013. szept. 25. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!