Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért szeretik kevésbé a...

Azért szeretik kevésbé a gyereket mert csúnyácska?

Figyelt kérdés
Van ilyen? A környezetemben van egy három gyerekes család. Kicsi gyerekek, egy kisiskolás és két óvodás. A két nagyobbik abszolút kedvenc ez érezhető. Anyuci-apuci nagyon jól néz ki. A nő még női szemmel nézve is gyönyörű, a férfi pedig tényleg nagyon jó pasi. Sokat adnak a külső megjelenésre, mindig makulátlanul néznek ki mindketten, megválogatott öltözet, belőtt haj stb. A két nagyobbik kisfiú is nagyon helyes kispasi, tényleg azok. A legkisebb valamiért csúnyácskább. Vagyis inkább átlagosnak mondanám. Lehet valaki annyira elszállva magától hogy ezért mostohább ez a gyerek?

2013. szept. 27. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Nem. Azért, mert a szülő bunkó és önző. Egy jó szülő elfogadja és szereti a gyerekét akkor is, ha öt füle van és három karja.

Olvastad Kosztolányi Dezső remekét, a Pacsirtá-t? Filmen is megvan, klasszis darab. Szívből ajánlom. :)

2013. szept. 27. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem voltam szép gyerek, csak aranyos, viszont a testvéreim igen. Látnotok kellett volna a szüleim, csak úgy dagadtak a büszkeségtől, ha pl. a húgom szépségét dicsérte valaki! Én ki merem jelenteni, h engem nem szerettek annyira, mert nem voltam olyan szép. Velem nem lehetett ezen a téren büszkélkedni.
2013. szept. 27. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!