Szerintetek mennyi zsebpénzt kell adni egy 10 éves kislánynak?
5000?? egy kislánynak? egy 10 évesnek? :DD
hova jutott a világ?? mégis mire kell egy 10 évesnek 5000 ft hetente? mire megy el??
én 10 évesen kaptam uzsit dobozban! de hogy pénzt?? talán 12 éves koromban lett úgy , hogy gyűjthessek.. kaptam heti szinten 1000 ft-t, ami középiskolában se változott.
bírom az ilyen szülőket.. adják a pénzt a gyereküknek, aztán csodálkoznak ha cigire költik.
10 évesnek heti 5000Ft?
Akkor ne csodálkozz majd ha ilyen hülye gyereked lesz:
Nem ajánlanám, hogy ennyit adjatok neki! én is kb ennyit kaptam, habár talán kevesebbet. elég sokszor költöttem rostoslére meg üdítőre, meg egyéb kisebb édességre, pedig nélküle is meglettem volna! Sőt!elég durván elhíztam. Mivel az ált. suliban én nem tudtam még másra költeni.
tudod egy kislány aki az 5000-et cukros vackokra költi(pl cappy), akkor amire tizenéves lesz nagyon el lesz hízva.
Ezt azért írtam le, mert nem kívánok egy embernek se olyan nehéz fogyúkúrát amit én átéltem. Még idejében szerintem jó lenne ezt észrevenni. A Cappy egészségtelen sz*r! már elnézést a kifejezését :)) (vizet kellene inni)
E mellett én "gazdagnak" számítottam 8 évvel ezelőtt azzal a heti kb 4000 ft-tal és eléggé ki is használtak, mert tudták, hogy egy kicsit pénzesebb családból származtam, emiatt a suliban barátaim se voltak. Sorolhatnám az okokat még, de nem jó ennyi pénzt adni egy gyereknek, mert nagyon sok!
Feltételezem a lányodról van szó: ha azt akarjátok, hogy
legyen félretett pénze, akkor tegyetek neki félre ti! Amikor érettebb lesz akkor majd gyűjtsön ő.
Fogalma sem lesz a lányodnak a pénz értékéről, ha ilyeneket vesz. Gondolom pénzesek vagytok, de nem biztos, hogy ez mindig így marad, talán jobb lenne, ha beosztani tanulná meg, nem elszórni.
És nem kellene ilyen egészségtelen vackokat innia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!