Hogyan viseljem el a klimaxoló anyámat?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Ma is ezt játssza, esküszöm megőrülök... Minden ruha ki volt vasalva, csak az enyémek nem, megkérdeztem, hogy kivasaljam-e, erre annyira undorító hangnemben szólt hozzám, hogy hánynom kell... Hogy minek játszom az eszem, de akkor vasaljam ki, meg főzzek magamra stb..
Nem bírom...
Volt egy osztálytársam, aki az érettségi előtti évben állandóan az anyjára panaszkodott, hogy az milyen kiállhatatlan és szemét lett. AZtán kiderült az anyukája azért volt feszült, mert megtudta, hogy nagyon beteg. Az érettségit már nem érte meg. Az osztálytársamnak mai napig lekiismeret furdalása volt, hogy hogyan beszélt az anyukájáról, pedig...
Csak azért mondom, mert pár év múlva te is legyintenesz talán ezekre az összetűzésekre és alig várod, hogy találkozhass anyukáddal.
Szerintem édesanyád is tipikusan az az ember akinek nem kell gyerek. Egy gyereket ha szül az ember legalább szeresse már. A szeretet pedig abban nyilvánul meg,hogy segíti mindenben. Nem lehordja senkinek, meg hülyének nézi.
Szerintem amint teheted költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!