Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Ti mit szolnatok...

Szulok! Ti mit szolnatok akkor, ha?

Figyelt kérdés
...a 20 eves egyetemista lanyotoknak adnatok 20. 000 Forintot, hogy vasaroljon egyetemre, ami neki kell, es mindet elkolteni ilyen bulizos/szexi ruhakra + amit keresett 1 hetes nyari munkaval (kb 15. 000 Forintot) azt szinten bulizos ruhara koltene?
2013. szept. 14. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként milyen az a szexis ruha...? Nem lehet, hogy te vagy túl konzervatív? Tudnál példát linkelni?
2013. szept. 14. 19:12
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

tehát zsebpénznek kapta,meg a sajátja,és ruhákat vett??

Egy öllel?? kemény 35000 ft-ból??

Mondd már meg,hogy ennyiért hol lehet öllel venni,mert én is odamegyek..

valószínűleg erre volt szüksége,azért vette.nem fogja minden hónapban ezt csinálni.

megmondanám,hogy nem erről volt szó,és nem vennék neki ruhát egy évig.

2013. szept. 14. 19:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja,hogy zsebpénznek kapta amiből azt vesz amit akar. Szerintem semmi gáz nincs vele abban az esetben ha egy hónap múlva nem fog pénzért könyörögni csak azért mert ráébredt,hogy nincs egy normális pulóvere sem amit felvehetne ebben a csodás őszi időben.
2013. szept. 14. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Megmondanám, hogy járjon abban. Amúgy én is kíváncsi lennék, hogy mit tart anyuka szexi ruhának. Az is lehet, hogy a feszülős farmer, és V kivágású felső már szexi a szemében. Mert én például még télen is rendszeresen járok miniszoknyában harisnyával, magassarkú csizmában. Nem tartom szexinek, egyszerűen csinos, nőies. Ha a lány valami egyszerre fenék-cici villantós fekete-pink strasszos hálós förmedvényt vett, azon én is kiakadnék.
2013. szept. 14. 19:27
 15/21 A kérdező kommentje:

A tanszereket mar reg megvettuk, nem hinnem, hogy konzervativ vagyok, de azert probalok nehany hasonlo kepet keresni

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 14. 19:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Amugy minden honapban kap 15.000 Ft zsebpenzt
2013. szept. 14. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Oké, ezek tényleg ízléstelenek. De ha zsebpénznek kapta, akkor az ő dolga.
2013. szept. 14. 19:43
 18/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha amúgy meg tud élni, nem a tankönyveiről/kajáról/utcai ruháról mond le a bulirucik miatt, akkor sztem költse arra nyugodtan, ha ez kell a lelkivilága épségéhez :D. Majdnem mindenki, akinek van pluszpénze, költ olyasmire, ami mások szerint hülyeség. Semmivel nem "hülyébb" a bulizós ruha, mint a cigi, a teljes értékű számítógépes játék vagy az autótuning, pl.
2013. szept. 14. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Na ezek tényleg olyan ruhák, amiket még buliba se vennék fel. Nem azért, mert mini, vagy kivágott, azzal nincs gondom. Egyszerűen ízléstelen. Sajnos a lányodnak ízlésficama van, erről te nem tehetsz. Máskor úgy adj neki pénzt ruhára, hogy vele mész vásárolni, és megveszed vele. Illetve ha téged nem zavar, hogy ilyeneket vásárol, akkor hagyd, majd rájön, hogy télen, hóban, nem lesz jó érzés ha ilyenekben kifagy neki a micsodája.
2013. szept. 15. 00:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Jah, ezt elfelejtetted közölni...

Ha én kaptam az egyetemre pénzt, hogy vegyem meg ami kell..

Az jelentette

-írószerek

-füzetek

-új táska(esetleg utazó, ha tönkrement)

-tusi, fogkefe(új) fogkrém, sampon...ami az induláskor kell pluszban

-ha még belefér új ruha(farmer, pulcsi, cipő, 1-2 bulis nekem is belefért, de a saját pénzből (50e...a többit aműgy leadtam otthon, nyáron 2005-2006 havi 85 e kaptam,3 műszakban dolgoztam))

Tehát ha zsebpénznek kapta, és te csak gondoltad, hogy az egyetemre való felkeszülésre fogja költeni?

Ebben az esetben semmit sem szólnék...

7.

2013. szept. 15. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!