...a 20 eves egyetemista lanyotoknak adnatok 20. 000 Forintot, hogy vasaroljon egyetemre, ami neki kell, es mindet elkolteni ilyen bulizos/szexi ruhakra + amit keresett 1 hetes nyari munkaval (kb 15. 000 Forintot) azt szinten bulizos ruhara koltene?
Haragudnék, de mivel a lányom, úgyis megvenném neki ami kell.
2013. szept. 14. 18:30
2/21 anonim válasza:
Hihetetlenül büszke lennék rá, hogy 20 évesen ennyi esze van... Közölném, hogy akkor oldja meg ahogy akarna, több pénzt tőlem ne várjon. Ha az egyetemen sem teljesít, akkor év végén közölném, hogy kiszállok abból, hogy anyagilag támogassam a tanulmányait.
2013. szept. 14. 18:31
3/21 anonim válasza:
megbeszélném vele... és kifizetném az egyetemi dolgokat...de a lelkére kötném h ilyet ne merjen mégegyszer csinálni,mert akkor ne nagyon számítson a támogatásomra.
2013. szept. 14. 18:34
4/21 anonim válasza:
Osztom a második hozzászólását. Azért én megkérdezném, hogy ennyi ésszel hogy vették fel az egyetemre. Azt is közölném vele, hogy akkor a bulizós/szexi ruhákba menjen és tanuljon, mert én nem erre adtam pénzt. Oldja meg az én pénztárcám nélkül az egyetemi dolgait..
2013. szept. 14. 18:35
5/21 anonim válasza:
Én ennél már egy 15 évesnél is többet várok el. Én tőlem aztán semmit nem kapna többet, úgy kezdi meg az egyetemet ahogy akarja.
2013. szept. 14. 18:38
6/21 Nádszálkisasszony válasza:
Először is elgondolkoznék, hogy milyen szülő vagyok. Másodszor pedig leülnék vele beszélgetni, hogy ezt mégis hogy gondolta!? Több pénzt nem adnék, oldja meg ahogy tudja a suli és a bulik mellett. Bár sajnos az ilyen lányból kinézem, hogy meg is oldja, csak nem túl tisztességesen :S
2013. szept. 14. 18:45
7/21 anonim válasza:
Lehet neki csak ez kell az egyetemhez....:P
Viccet félretéve,azon agyalnék, hogy hol rontottam el.
A ruhákat a blokkokkal visszavitetném, vagy oldja meg másképpen a pénz visszaszolgáltatását, amiből majd én megveszem, amire szüksége van.
Ha erre nem hajlandó, akkor 20 évesen oldja meg önmaga...
2013. szept. 14. 18:47
8/21 anonim válasza:
Én adnék neki egy esélyt. Azért az egyetemet ne barmolja el egy ilyen dolog miatt. Alapos elbeszélgetés, és újra vásárlás, a legszükségesebbeket.
Viszont, ha nem tanul, és nem lesznek meg a kreditjei év végére, akkor valóban oldja meg ő, ahogy akarja.
2013. szept. 14. 18:48
9/21 A kérdező kommentje:
O ezt a penzt nem arra kapta, hogy ebbol eljen meg az egyetemen, hanem zsebpenz, tehat arra kolti, amire szeretne,csak nekem kicsit furan jott ki, hogy elment bevasarolni egyetemre ruhakat, es hazater egy ol szexis ruhaval
2013. szept. 14. 19:01
10/21 anonim válasza:
Engem nem érdekelne mire költi, de ha emiatt nem tudja megvenni a tanszereit, akkor nem adnék neki pluszban, ennyi :)
Az is lehet, hogy már megvette az iskolához szükséges dolgait, a maradékból meg ruhát vett, ebben semmi kivetnivalót nem látok. A saját pénzét meg iskola ide vagy oda, arra költi, amire akarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!