Mit mondjak a szüleimnek? Hogy beszéljek velük, ha eljöttem otthonról egy szó nélkül?
Reggel jöttem el,eredetileg 6-kor találkoznék a szüleimmel,amikor hazaérnek.De nem tudják,hogy már nem leszek otthon.
18/L
Nem vagy felnőtt, annak hiszed magad.
Odaálltál volna a szüleid elé a te kedves pároddal, hogy ez a helyzet.
De ezzel eljátszottad a bizalmukat, mindent!
A párod szemében te mi vagy? Egy kis naiv kislány, aki menekül, könnyű behálózni, mert szar a családi élete. Majd ha jön egy NŐ, akkor leszel pattintva!
Na, szép.
Fogadni mertem volna, hogy megint egy meg nem értett tinipi...-ról van szó, aki az egyik függésből a másikba menekül; se szakmája, munkája, se megtakarítása és ennek ellenére képes felégetni maga mögött minden hidat azzal, hogy szó nélkül lelécel otthonról.
Gratulálok!
Tényleg felnőtt, megfontolt döntést hoztál... csak aztán ne sírjon később se a szád.
Hogyan jelentheted ki ennyire biztosan,hogy ismered azt a férfit?
A korodból ítélve,nem hiszem hogy olyan régóta vagytok együtt....persze hogy a legkedvesebb arcát mutatja,mert meg akar szerezni magának,az sem érdekli,hogy a szüleiddel állít szembe....tényleg rendes pasinak tűnik...
ÉS szerinted a pasinál minden hawaii mert van bejárónő?
Majd mereszted egy évig, amíg nem mész továbbtanulni!
Szabályok mindenhol vannak! Majd egyszer visszapofázol és megtudod, milyen a te párod.
Új életet akarsz kezdeni,mindent(és mindenkit) hátrahagysz?És ha lapátra tesz a pasid kihez fordulsz?Attól még hogy eljegyez (megjegyzem,szerintem ez csak mese habbal,hogy elhitesse mennyire szeret) nincs garancia arra,hogy pár év múlva nem dob ki.
Mivel nem szóltál előre a szüleidnek,esélytelen hogy nyugodtan reagáljanak.Most így utólag csak annyit tudsz tenni,hogy közlöd a tényeket.Csak semmi körítés,az a lényegen úgysem változtatna...
Nem rosszindulatból mondom,de nekem ezzel a "mindent hátrahagyok,új életet kezdek" dologgal nincsenek pozitív tapasztalataim.Az esetek többségében pár év múlva visszamegy az illető a családjához,mert nem jöttek be a nagy remények...
Nem olvastam minden hsz-t, bocs ha már írták.
Egy biztos: jó p*csa lehetsz, valószínűleg csak státusz-szimbólumnak és csak d*gni kellesz. 15 év múlva vagy az első gyerek után mehetsz haza. Amint megereszkedsz itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!