Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit mondjak a szüleimnek?...

Mit mondjak a szüleimnek? Hogy beszéljek velük, ha eljöttem otthonról egy szó nélkül?

Figyelt kérdés

Reggel jöttem el,eredetileg 6-kor találkoznék a szüleimmel,amikor hazaérnek.De nem tudják,hogy már nem leszek otthon.

18/L

2013. szept. 12. 14:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagy felnőtt, annak hiszed magad.

Odaálltál volna a szüleid elé a te kedves pároddal, hogy ez a helyzet.

De ezzel eljátszottad a bizalmukat, mindent!

A párod szemében te mi vagy? Egy kis naiv kislány, aki menekül, könnyű behálózni, mert szar a családi élete. Majd ha jön egy NŐ, akkor leszel pattintva!

2013. szept. 12. 17:57
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Most megleptél! Miért ne látnád "soha többet" (??) a barátaid és ismerőseid??? Milyen döntést hoztál, hová költöztél?? :-O
2013. szept. 12. 17:58
 23/32 anonim ***** válasza:
66%

Na, szép.

Fogadni mertem volna, hogy megint egy meg nem értett tinipi...-ról van szó, aki az egyik függésből a másikba menekül; se szakmája, munkája, se megtakarítása és ennek ellenére képes felégetni maga mögött minden hidat azzal, hogy szó nélkül lelécel otthonról.

Gratulálok!

Tényleg felnőtt, megfontolt döntést hoztál... csak aztán ne sírjon később se a szád.

2013. szept. 12. 18:59
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
akkor költözz össze barátoddal,majd ha lesz valami problémátok,konfliktusotok,szökj meg tőle is.....pff
2013. szept. 12. 19:03
 25/32 anonim ***** válasza:
66%

Hogyan jelentheted ki ennyire biztosan,hogy ismered azt a férfit?

A korodból ítélve,nem hiszem hogy olyan régóta vagytok együtt....persze hogy a legkedvesebb arcát mutatja,mert meg akar szerezni magának,az sem érdekli,hogy a szüleiddel állít szembe....tényleg rendes pasinak tűnik...

2013. szept. 12. 19:10
 26/32 anonim ***** válasza:
52%

ÉS szerinted a pasinál minden hawaii mert van bejárónő?

Majd mereszted egy évig, amíg nem mész továbbtanulni!

Szabályok mindenhol vannak! Majd egyszer visszapofázol és megtudod, milyen a te párod.

2013. szept. 12. 19:12
 27/32 anonim ***** válasza:
75%
Rendes pasi, elment volna a szüleidhez, Jó napot XY vagyok, igen idősebb, de szeretem a lányukat és leül velük egy kávéra beszélgetni! De ehhez nem volt bátorsága, mi?
2013. szept. 12. 19:16
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

Új életet akarsz kezdeni,mindent(és mindenkit) hátrahagysz?És ha lapátra tesz a pasid kihez fordulsz?Attól még hogy eljegyez (megjegyzem,szerintem ez csak mese habbal,hogy elhitesse mennyire szeret) nincs garancia arra,hogy pár év múlva nem dob ki.

Mivel nem szóltál előre a szüleidnek,esélytelen hogy nyugodtan reagáljanak.Most így utólag csak annyit tudsz tenni,hogy közlöd a tényeket.Csak semmi körítés,az a lényegen úgysem változtatna...

Nem rosszindulatból mondom,de nekem ezzel a "mindent hátrahagyok,új életet kezdek" dologgal nincsenek pozitív tapasztalataim.Az esetek többségében pár év múlva visszamegy az illető a családjához,mert nem jöttek be a nagy remények...

2013. szept. 12. 19:30
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a párod? Mindig is furcsállottam a nagy korkülönbségeknél, hogy egy idősebb, elvileg szellemileg érett, egzisztenciával rendelkező férfi mit eszik egy olyan kislányon, aki szinte még gyerek és gondoskodni kell róla. Mert hogy magadról nem tudsz, nincs munkád...Biztos vagy benne, hogy komolyan gondolja veled?
2013. szept. 13. 23:43
 30/32 Regisztrátor válasza:
52%

Nem olvastam minden hsz-t, bocs ha már írták.

Egy biztos: jó p*csa lehetsz, valószínűleg csak státusz-szimbólumnak és csak d*gni kellesz. 15 év múlva vagy az első gyerek után mehetsz haza. Amint megereszkedsz itt-ott.

2013. okt. 13. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!