A szuleim feljelenthetik a baratomat azert mert jarunk? :/
15 eves vagyok, a baratom pedig 19. Amikor ez kiderult a szuleim teljesen kiakadtak, es azzal fenyegettek meg, hogy ha tovabbra is beszelek vele akkor feljelentik, meg ilyenek. Nagyon szeretjuk egymast es barmit megtennenk azert hogy egyuttlehessunk, de felek, es nem akarom hogy a baratomnak problemaja legyen ebbol, foleg azt nem, hogy tenyleg birosagra keruljon a dolog.
A legrosszabb az egesszben az, hogy a szuleim megcsak nem is ismerik, es nem is akarjak megismerni, nekik az eleg, hogy 4 evvel idosebb tolem, es en meg csak "gyerek" vagyok, nem akarjak elfogadni azt, hogy kezdek "felnoni", es foleg azt nem ertik meg, hogy mennyire szeretjuk egymast, es ez engem kikeszit, tehetetlen vagyok ugy erzem, es nem akarom elvesziteni a baratomat. :(
Ha tudnam, hogy tenyleg nem tehetnek semmit ellene, vagyis h nem jelenthetik fel csak akkor, ha en is beleegyezek, akkor nem erdekelne az hogy tiltanak, mert titokban is talalkoznak, es az sem erdekelne ha kiderulne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!