Egy férfinek a feleségét kell jobban szeretni mint az anyját?
A baj az uszitgatasokkal kezdodik, mikor az anyos visszael a gyereke szeretetevel es a menye ellen :"neveli" :-S
Pl nalunk: Neha azt erezteti, hogy csak azert kell a menyecske a csaladba mert szexet o nem tud adni a fianak...raadasul kiis hasznalja, hogy tudja befolyasolni a paromat.Ez olykor rosszul esik:-(
Egyebkent abban a pillanatban mikor egy ferfi es egy no csaladda valik egyertelmu,hogy kinek hol a "helye" a fontossagi sorrendbe.
Viszont mivel en is imadom az edesanyamat, azt erzem onzo dolog lenne magamat versenyeztetni az anyossal..de a jovot illetoen talan a feleseg egy kicsit tobbet erdemel..hiszen Tolunk kapjak a legnagyobb csodat.
Nem tudom, ez csak az en szemszogem.
Erdekes kerdes,sokat gondolkodtam mar ezen en is.Orulok,hogy most masok velemenyet is olvashatom errol :-)
nem értek egyet a legtöbbekkel: persze, más-más a két szeretet, de igenis lehet rangsorolni.
-mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki az anyját tette első helyre
-mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki a feleségét tette első helyre
az, hogy az egyiket jobban szeretem, nem azt jelenti hogy a másikat nem szeretem...
Teljesen másképpen " kell" szeretnie
Viszont a feleségnek(csúnyán fogalmazva) tartozik elszámolással nem az anyjának, a saját portája fontosabb, minta szüleié, mert van egy családja mr, aki a felesége, és ha vannak, akkor a gyerekeik, értük fele, nem a szülőkért.
Prsze a szülőknek is lehet segíteni, sőt kell is, de nem a saját család rovására, a másik családból már kirepült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!