Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy férfinek a feleségét kell...

Egy férfinek a feleségét kell jobban szeretni mint az anyját?

Figyelt kérdés
Nem akarok állást foglalni,hogy én melyik fél vagyok, csak véleményekre vagyok kíváncsi. Természetes az, hogy a feleséget jobban szereti a férfi mint az anyját?
2013. szept. 10. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az élet rendje, hogy idővel a feleség legyen az első helyen a férfi életében, vele tervezi a saját kis családját. Attól még szereti a szüleit is, nem jobban, vagy kevésbé, hanem másként. Viszont, első sorban tényleg a felesége mellett a helye.
2013. szept. 11. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A baj az uszitgatasokkal kezdodik, mikor az anyos visszael a gyereke szeretetevel es a menye ellen :"neveli" :-S

Pl nalunk: Neha azt erezteti, hogy csak azert kell a menyecske a csaladba mert szexet o nem tud adni a fianak...raadasul kiis hasznalja, hogy tudja befolyasolni a paromat.Ez olykor rosszul esik:-(

Egyebkent abban a pillanatban mikor egy ferfi es egy no csaladda valik egyertelmu,hogy kinek hol a "helye" a fontossagi sorrendbe.

Viszont mivel en is imadom az edesanyamat, azt erzem onzo dolog lenne magamat versenyeztetni az anyossal..de a jovot illetoen talan a feleseg egy kicsit tobbet erdemel..hiszen Tolunk kapjak a legnagyobb csodat.

Nem tudom, ez csak az en szemszogem.

Erdekes kerdes,sokat gondolkodtam mar ezen en is.Orulok,hogy most masok velemenyet is olvashatom errol :-)

2013. szept. 11. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

nem értek egyet a legtöbbekkel: persze, más-más a két szeretet, de igenis lehet rangsorolni.

-mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki az anyját tette első helyre

-mutassatok nekem olyan BOLDOG embert, aki a feleségét tette első helyre

az, hogy az egyiket jobban szeretem, nem azt jelenti hogy a másikat nem szeretem...

2013. szept. 11. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen másképpen " kell" szeretnie

Viszont a feleségnek(csúnyán fogalmazva) tartozik elszámolással nem az anyjának, a saját portája fontosabb, minta szüleié, mert van egy családja mr, aki a felesége, és ha vannak, akkor a gyerekeik, értük fele, nem a szülőkért.

Prsze a szülőknek is lehet segíteni, sőt kell is, de nem a saját család rovására, a másik családból már kirepült

2013. szept. 11. 10:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos válaszokat! Lehet kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést, tudom hogy a szeretet nem parancsra működik. Amúgy az én véleményem is az, hogy a feleség a fontosabb és talán egy jó házasságban a szeretet is nagyobb felé de az anyát is ugyanúgy kell szeretni.
2013. szept. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!