Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesóm folyamatosan megcsalja a feleségét. Lebeszélnétek erről a szokásáról?
"Mikor rákérdeztem, hogy miért van ez, azt válaszolta, mert neki ez most jó."
Tényleg elég patkány típus,már bocs!
Én nem szeretek beleszólni a testvérem dolgába,mielőtt lepontoznának,de ebben az esetben én bizony borítanék a feleségnek,még ha meg is haragszik rám a testvérem,mert legyen szó akárkiről,nem szeretem a gerinctelenséget!
Szépen elmondanám a feleségnek,ha továbbra is együtt maradnának,megérdemlik egymást,de nekem legalább tiszta lenne a lelkiismeretem,és nem rágódnék minden nap azon,hogy lehet elszúrtam egy ember életét,mert bár kinyithattam volna a szemét,hogy egy olyannal él,aki semmibe veszi,megalázza,de nem tettem meg....
Nem tudom hogy lehet valaki olyan taj paraszt, hogy "nem érdekli" hogy aki kúrogatja, annak van egy jegyese/felesége, aki mellesleg terhes/már gyerekük van.
Szar ezzel szembesülni, de még mindig jobban szeretném tudni, mint mondjuk még sokkal később rájönni és rájönni arra is, hogy ezt mások is tudták és csak csendben szánakoztak/hülyének néztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!