Miért mondják folyamatosan ezt a rokonok?
Az utolsó mondatod lesz a magyarázat: nyilván azért mondják ezt, mert a ti családotokban nem szokás külön költözni a szülőktől, és ezért rólad sem hiszik, hogy erre képes lennél.
Pedig szerintem igazad van, az az élet rendje, hogy a felnőtt gyerek megáll a maga lábán, szülői irányítás nélkül. Teljesen érthető, hogy felnőtt korodban majd szeretnéd a magad életét, szokásaidat kialakítani, önállóan élni.
Totál megértelek, mert anyum kicsi korom óta mindig a fejemhez vágja/vágta, hogy egyedül semmire nem vagyok képest, lusta vagyok, béna vagyok stb. Szóval sok jót nem hallottam tőle, mindig csak ostorozott, mert nem olyan vagyok, amilyennek elképzelt...
DE 20 éves vagyok és tartós párkapcsolatban élek és jó messze a szülővárosomtól. Van egy kutyánk, egy cicánk és két teknősünk és nagyon felelősségteljesen és következetesen tartom/ nevelem őket párommal együtt!
Na ezek kellett nekem ahhoz, hogy anya belássa; mégsem vagyok olyan semmirekellő.
Persze azért szeret biztos csak nem tudja kimutatni. Na de ez az én szitum.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ne ezzel foglalkozz, hanem cselekedj. :) Sz@rd le ezeket a mondatokat, különben bele fogsz tespedni. Csak csináld a dolgokat és lassan de biztosan alakulni fog, hidd el. Velem is így volt. :)
Ja még annyi, hogy baromira nem egészséges, ha mondjuk te vagy 30 éves, van egy férjed meg gyereketek és anyuddal laktok... :/
Én sem maradnék akkor sem, ha jobb lenne a családommal a kapcsolatom. Akkor leszel igazán felnőtt, ha már egyedül tartod el magad, van saját családod. És akkor nősz fel igazán, amikor már sajnos nincsenek szüleid. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!