Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendégként férfinek elnézhető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendégként férfinek elnézhető a nyakkendő-nélküliség esküvőn?

Figyelt kérdés
Elegáns öltöny, szép cipő és olyan ing, aminek a gallérmegoldása nem teszi lehetővé a nyakkendőt. Ti "megbotránkoznátok"? Csak kíváncsi vagyok a többség véleményére. Átlagos esküvő lesz.

2013. aug. 13. 20:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Én ugyan nem.. Ha nagy esküvő, ha kicsi, nem botránkoznék meg ha nem lenne valakin nyakkendő. :D
2013. aug. 13. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2013. aug. 13. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem fel sem tűnne hogy van rajta vagy nincs rajta nyakkendő.. Nem is ez a lényeg. A lényeg az hogy a férfi ápolt, tiszta ruhában jelenjen meg. Ha így jeleink meg akkor senkit nem fog érdekelni hogy van rajta nyakkendő vagy nincs.
2013. aug. 13. 20:58
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk szinte senkin nem volt nyakkendő az esküvőn, csak néhány idősebb férfin. Mellesleg nem is divat manapság.
2013. aug. 13. 20:59
 5/19 Amado atya ***** válasza:
100%

25°C átlagos középhőmérséklet felett egy pillanatra se jut eszembe fölvenni, és nem érdekel, hogy ki botránkozik meg rajta.

A munkahely más, ott elő van írva, de egy esküvőn nem izzasztom magam a tűző napon.

2013. aug. 13. 21:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem botránkoznék meg. Nem a nyakkendőtől elegáns egy férfi.
2013. aug. 13. 21:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem botránkoznék meg rajta.
2013. aug. 13. 21:03
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont most voltunk egy esküvőn, tőlem is kérdezte a férjem, hogy felvegyen-e nyakkendőt. Én meg azt mondtam neki: nem fontos, ne kényelmetlenkedjen vele. Erre minden, de minden egyes pasi nyakkendőben volt, a fiataltól kezdve az idősit. :D

Ennek ellenére azt mondom, hogy szerintem nem kell. Főleg ha eleve az ing olyan, hogy nem is illik hozzá.

2013. aug. 13. 21:04
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem írtad milyen korú vagy, de én eddig a 40 alatti pasikon mindig nyaknál kigombolt inget láttam, ez így lezser és mivel nem üzleti megbeszélésre mész, szerintem nem is kötelező a nyakkendő. Szerintem a nyakkendő ma már inkább hagyomány mint kötelezettség vagy divat.
2013. aug. 13. 21:05
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Ha szigorúan vesszük a szabályokat, akkor a hivatalos ceremóniáig nyakkendőben kellene lenni. Ha utána oldottabb hangulatú buli van, akkor el lehet nézni felette, de ez a többi ruhadarabtól is függ hogyan van összeválogatva. Ez a protokoll.

Ha nem olyan társaság,hogy megkövetelné a nyakkendőt, alkalomhoz megfelelő így is a megjelenésed, akkor nem szükséges-ezt manapság embere válogatja. De az ing legyen hosszú ujjú. Szinte csak Mo-n terjedt el az ing rövid ujjú változata, ami nem "megfelelő" alkalmi viselet. (Természetesen ha sportos, hétköznap viseletről van szó lehet rövid ujjú, de "alkalmi" ing nem.)

2013. aug. 13. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!