Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként férfinek elnézhető a nyakkendő-nélküliség esküvőn?
25°C átlagos középhőmérséklet felett egy pillanatra se jut eszembe fölvenni, és nem érdekel, hogy ki botránkozik meg rajta.
A munkahely más, ott elő van írva, de egy esküvőn nem izzasztom magam a tűző napon.
Pont most voltunk egy esküvőn, tőlem is kérdezte a férjem, hogy felvegyen-e nyakkendőt. Én meg azt mondtam neki: nem fontos, ne kényelmetlenkedjen vele. Erre minden, de minden egyes pasi nyakkendőben volt, a fiataltól kezdve az idősit. :D
Ennek ellenére azt mondom, hogy szerintem nem kell. Főleg ha eleve az ing olyan, hogy nem is illik hozzá.
Ha szigorúan vesszük a szabályokat, akkor a hivatalos ceremóniáig nyakkendőben kellene lenni. Ha utána oldottabb hangulatú buli van, akkor el lehet nézni felette, de ez a többi ruhadarabtól is függ hogyan van összeválogatva. Ez a protokoll.
Ha nem olyan társaság,hogy megkövetelné a nyakkendőt, alkalomhoz megfelelő így is a megjelenésed, akkor nem szükséges-ezt manapság embere válogatja. De az ing legyen hosszú ujjú. Szinte csak Mo-n terjedt el az ing rövid ujjú változata, ami nem "megfelelő" alkalmi viselet. (Természetesen ha sportos, hétköznap viseletről van szó lehet rövid ujjú, de "alkalmi" ing nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!