Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen színű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen színű legyen a vőlegény ing és nyakkendő?

Figyelt kérdés

Fekete öltöny, fekete mellény(amit már bánok, most, nézegetem a szürkéket, jobban tetszik, de már meg van csináltatva a fekete elég rég)

Ing és nyakkendő milyen legyen? Az én ruhámhoz, meg dekorhoz meg koszorűslányokhoz rózsaszín kéne, de az kizárt.

2012. júl. 27. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Pedig a rózsaszín jól nézne ki.:P
2012. júl. 27. 18:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudnám rávenni a vőlegényemet:)
2012. júl. 27. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
fehér ing, rózsaszín nyakkendő :) szerintem a fekete rózsaszín nagyon ütős 1 pain.
2012. júl. 27. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval, mégegyszer: rózsaszínen kívűl, mert azt nem veszi fel a vőlegény, szerinte buz.is(igaz, nekem se jön be egy pasin)
2012. júl. 27. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
A ruhád hófehér? Van rajta rózsaszín szalag vagy teljesen fehér?
2012. júl. 27. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
A páromnak fehér inge lesz és fekete divatos nyakkendő. Igy döntött, ilyen lesz.
2012. júl. 27. 20:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Lesz rajta rózsaszín masni szalaggal.
2012. júl. 27. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyan színű legyen mint a ruhád alapszíne: fehér ha fehér, ekrü ha ekrü stb. gondolom nem totál rózsaszín a ruhád. De rózsaszínt tényleg ne adj a vőlegényedre.
2012. júl. 27. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk döntsön erről a vőlegényed, mert az ő ruhája.

Bár tudom, az esküvőket manapság csak a menyasszony és a ruha miatt rendezik... Nem attól lesz egy esküvő tökéletes, hogy minden rózsaszín, remélem ezt tudod.

2012. júl. 28. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!