Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vendégként férfinek elnézhető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vendégként férfinek elnézhető a nyakkendő-nélküliség esküvőn?

Figyelt kérdés
Elegáns öltöny, szép cipő és olyan ing, aminek a gallérmegoldása nem teszi lehetővé a nyakkendőt. Ti "megbotránkoznátok"? Csak kíváncsi vagyok a többség véleményére. Átlagos esküvő lesz.

2013. aug. 13. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Rokon esküvője?

Egyébként egyáltalán nem botránkoznék meg.

2013. aug. 13. 21:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, minden vélemény hasznos! Én a pár lány tagja vagyok, és jól jött egy kis megerősítés :). 30 évesek vagyunk, és imádja a párom ezt az ingét és tényleg nagyon elegáns, modern fazon. Akkor nem erőltetek rá másikat a nyakkendő miatt.
2013. aug. 13. 22:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja, nem rokon esküvője, közepesen távoli barát.
2013. aug. 13. 22:06
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja mentem férjhez, és megmondom őszintén, hogy menyasszony létemre le se sz*rtam, hogy ki milyen ruhában volt. A kutya nem fog megszólni, ha nem veszel fel nyakkendőt. :) (Nálunk modern, de nem fiatal násznép volt.) Rajtam tornacsuka volt menyecskecipő gyanánt. Ha olyan a násznép, bármit lehet. Másrészt meg lehet, hogy a vendégek nagy részével soha többet nem találkozol, így nem mindegy, ki mi gondol? :)
2013. aug. 14. 11:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
dehogy ciki :)nem kell feltétlenül ing sem ha van olyan elegáns felső
2013. aug. 14. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megmondom őszintén, már azért is tisztelem a férfiakat, hogy ezekben a 40 fokokban megjelennek öltönynadrágban, zokniban, cipőben, zakóban. Most őszintén, hogy bírjátok?

De, hogy konkrétan is válaszoljak, nem botránkoznék meg, meg sem tudnám mondani, hogy volt-e nyakkendő a férfiakon az idei esküvőkön, amiken voltam, vagy sem. De az biztos, hogy akin volt, arról is lekerült éjfélig, a nőkről meg a magassarkú.

2013. aug. 14. 13:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
rettentő meleg van, ha az én esküvőm lenne, simán megmondanám minden férfinak, hogy nyugodtan vegye le még a zakót is :) Egy esküvőn csak az foglalkozik mások nyakkendőjével, akinek nincs jobb dolga :D
2013. aug. 14. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Most volt a testvérem esküvője. A páromnak mondtam, hogy hozza el a zakót, legyen abban az esküvő idejére..hát de meleg van. Nem baj, hozza csak, úgy illik. (mint kiderült csak nálunk..)

Apukám, a párom, másik nővérem párja, illetve az após volt öltönyben és a vendégseregből senki(!!!) más. MEglepődtem.

Egyébként nem botránkoztam meg vagy ilyesmi, később a párom és sógorom is nyakkendőt lazított és feltűrte az ingujjat, de azért meglepődtem, mert azt hittem mások is azt gondolják, hogy így illik.

Zakó hiányában pedig sokaknak nyakkendőjük sem volt.

2013. aug. 14. 20:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha felvéve nem hiányzik az összképből a nyakkendő, mert mondjuk a gallérja úgy néz ki, akkor sztem nem ciki. De egy sima inget nyakkendő nélkül venni esküvőre sztem már gáz lenne, kivéve ha vmi nagyon hippi móka lenne.
2013. aug. 22. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!