Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként férfinek elnézhető a nyakkendő-nélküliség esküvőn?
Rokon esküvője?
Egyébként egyáltalán nem botránkoznék meg.
Én megmondom őszintén, már azért is tisztelem a férfiakat, hogy ezekben a 40 fokokban megjelennek öltönynadrágban, zokniban, cipőben, zakóban. Most őszintén, hogy bírjátok?
De, hogy konkrétan is válaszoljak, nem botránkoznék meg, meg sem tudnám mondani, hogy volt-e nyakkendő a férfiakon az idei esküvőkön, amiken voltam, vagy sem. De az biztos, hogy akin volt, arról is lekerült éjfélig, a nőkről meg a magassarkú.
Most volt a testvérem esküvője. A páromnak mondtam, hogy hozza el a zakót, legyen abban az esküvő idejére..hát de meleg van. Nem baj, hozza csak, úgy illik. (mint kiderült csak nálunk..)
Apukám, a párom, másik nővérem párja, illetve az após volt öltönyben és a vendégseregből senki(!!!) más. MEglepődtem.
Egyébként nem botránkoztam meg vagy ilyesmi, később a párom és sógorom is nyakkendőt lazított és feltűrte az ingujjat, de azért meglepődtem, mert azt hittem mások is azt gondolják, hogy így illik.
Zakó hiányában pedig sokaknak nyakkendőjük sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!