Honnan látszik ha egy férfinek hiányzik a párja?
Vajon miért idegesíted magadat és miért generálod saját magad számára a feszültséget nemlétező problémák megoldásán töprengve?
Minden este keres a Jóisten áldjon meg, mi kell még??????? Gondolom dolgozik, nem a tökét lógatja. Ha napközben van 5 perce lazítani, akkor hadd ne azon kelljen agyalnia, hogy mit írjon neked sms-ben, vagy esetleg postára rohangáljon képeslapokkal...
Este megbeszéltiek a napot, hosszabban.
Agyam eldobom, mekkora rinya ***** vagy...
Szerintem se aggódj, az, hogy minden este keres, bőven mutatja hogy hiányzol neki. Sok pasi (enyém is) olyan, hogy teljesen belefeledkezik a munkájába, ilyenkor nem jut eszébe semmi más - többek között mi sem.
Mi egyébként 10 hónapig éltünk távkapcsolatban, általában (de nem mindig) én kerestem őt. Ennek ellenére tudtam hogy hiányzom neki, csak ő ezt magában máshogy rendezte le, mint én; leginkább a munkájába temetkezett.
Lehet, hogy nincs ideje spontán SMS-re, nem tudom, mit dolgozik. Barátom például örül, ha szünetben elmajszolhat egy szendvicset és nem kell telefonálással bajlódnia. Persze ha megteheti, mert este, mikor beszéltek, panaszolja, hogy órákig ül és nézi a telefonját, annyira nem tud mit csinálni, az más.
Nekem nőként sem jutnának ilyenek eszembe, így mondhatom, hogy nem mindenki gondol arra, hogy képet és SMS-t küldjön. Ha legközelebb beszéltek, kérd meg, ilyen egyszerű. Mondd, hogy érdekel, hol dolgozik, tud-e képet készíteni a környékről, mert sosem jártál arra, kérdezd meg, mennyi szabadideje van. (Bár a spontán SMS-ektől én frászt kapnék, mindig azt hinném, baja esett, és azért írnak.)
"Semmi spontan uzenet, semmi meglepetes, semmi."
Szerintem ez természetfüggő, de ebből van kevesebb. Lehet, hogy a pasi nem tud igazán foglalkozni a nővel? Még a legelfoglaltabb üzletember kollégám is naponta min. 2-3 alkalommal beszél, de csak 2-3 percre a párjával/feleségével: mi újság, hogy van, volt-e itt vagy ott vagy aznapi közös terveikről, s a részleteket később megbeszélik. Hol lehet ilyen szingli pasikat találni? :))
Ez nem attól is függ, hogy milyen családmintát és egyben kommunikáció példát látott otthon?
Termeszetfuggo, igy van. En is azt mondtam, h ilyen is van, olyan is. Nem javasoltam, h valjon el, annyit mondtam, h nem a megfelelo ember van mellette. Igaz, belerakhattam volna egy lehetet. Tudni kell, h a ferfi mindig ilyen, vagy csak az emlitett idoszakban? Ha mindig, akkor nem egyformak az igenyek.
Es igen, utolso, szerintem is nagyban fugg az otthonrol hozott keptol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!