Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vagdosom magam, holnap iskolai...

Vagdosom magam, holnap iskolai vizsgálat lesz, mi van ha észreveszik és a szüleim megtudják?

Figyelt kérdés
Nem rég óta csinálom, de senki sem tudja, mert mindig karkötők vannak rajtam, vagy hosszú ujjú pulcsi. Bejelentette a tanár pénteken, hogy hétfőn iskolai vizsgálat lesz, mi van ha kiderül? A lábamon is van pár heg. Apám ordibálna, elhordana mindennek, anyám meg a pasija meg faggatnának, és nincs erőm megmagyarázni. Hogyan bújjak ki a vizsgálat alól? Gondoltam, hogy holnap nem megyek iskolába. Segítsetek kérlek.
2013. szept. 8. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Ugye bementél végül az iskolába?
2013. szept. 10. 08:39
 62/66 anonim ***** válasza:
47%
67 ezer ilyen kérdés van mostanában itt. EZ valami új divat a tiniknél? Komolyan beszarok. Írjátok be keresőbe, hogy vagdos és azt ne mondjátok, hogy egyszerre mindenki ezt találja ki magától, egymástól lesik el.
2013. szept. 23. 21:41
 63/66 dominika72 válasza:
Nálunk is volt orvosi vizsgálat és nekem mindkét combomon és aztmondtam orvosnak hogy meg karmolt a kutya.Fura de elhitték:D
2014. jan. 4. 00:19
 64/66 anonim ***** válasza:

Kedves Dominika!

Az orvos azért hitte el, mert el akarta.

Ez olyan, mint amikor egy csoporttal (kollégákkal) mennünk kellett vérmintát adni vérképhez, utána pedig az orvoshoz, ugyanúgy csoportosan.

Persze épp előtte tartottunk bulit, mindenkinek magas volt a májfunkciója (gamma gt) - az orvos meg csak bólogatott, hogy "látom mindannyian szeretik a csípős, fűszeres ételeket"...

Hát hogyne... Sejtette ő mi a dorgés, de mit lehet tenni?

2014. jan. 4. 02:01
 65/66 anonim ***** válasza:
61%
Ne bántsd magad, saját tapasztalatból mondom, nem ér annyit! Vagdostam magam egy fiú miatt, és egyáltalán nem érte meg, de senki sem volt nekem, hogy figyelmeztessen erre. Ha szeretnél, nyugodtan beszélgethetünk, ha valakinek elmondod, kicsit megkönnyebbülsz, higgy nekem! Tudom, egy idegentől, ráadásul neten keresztül elég furcsán hangzik, de bízz bennem! Stay strong<3
2014. febr. 9. 00:06
 66/66 anonim válasza:
Tudom hogy ezer eves a kerdes de ha meg van itt valaki akit ez erdekel annak aztmondanam hogy mondd azt h beleestel bicoval egy rozsabokorba. En beleestem egyszer es tiszta olyan a kezem mintha vagdosnam magam mindenki megkerdezi hogy vagdosom e magam.
2017. nov. 14. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!