Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vagdosom magam, holnap iskolai...

Vagdosom magam, holnap iskolai vizsgálat lesz, mi van ha észreveszik és a szüleim megtudják?

Figyelt kérdés
Nem rég óta csinálom, de senki sem tudja, mert mindig karkötők vannak rajtam, vagy hosszú ujjú pulcsi. Bejelentette a tanár pénteken, hogy hétfőn iskolai vizsgálat lesz, mi van ha kiderül? A lábamon is van pár heg. Apám ordibálna, elhordana mindennek, anyám meg a pasija meg faggatnának, és nincs erőm megmagyarázni. Hogyan bújjak ki a vizsgálat alól? Gondoltam, hogy holnap nem megyek iskolába. Segítsetek kérlek.
2013. szept. 8. 22:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem meg épp hogy figyelemre vágysz. Aki nem akarja hogy kiderüljön hogy vagdossa magát az nem ilyen helyeken csinálja. Te csak azt akarod hogy valaki észrevegyen nem igaz? Igazából vágysz is arra hogy észrevegyék. Régebben én is vagdostam magam, de eszembe nem jutott a kezemen meg a lábamon. Nem, ott túl feltűnő. De aztán kinőttem belőle, rájöttem hogy ezzel semmi nem lesz jobb, csak elcsúfítom magam egy életre.
2013. szept. 9. 06:36
 52/66 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak elkerülhetlen dolgok, ezt el kell fogadnod! Próbáld meg valahogy eltakarnod a sebhelyeket, de ne felejtsd, hogy egszer úgyis észre fogják venni! De ezen ne idegesitsd fel nagyon magad! Legfeljebb elküldenek pszichológushoz, de ez kevésbbé rossz, mint amit eddig átéltél, (sajnos) És tudd azt is, hogy egyszer végetér ez a nehéz korszakod, teljesen felnőtt leszel, lesz társad és remélem nagyon rendes családod is!! Addig próbáld valahogy átvészelni ezt!! Kivánom neked, hogy sikerüljön és a rossz után boldog életed legyen!!
2013. szept. 9. 07:36
 53/66 anonim ***** válasza:
Miért, hol nem veszik észre? Nálunk orvbosi vizsgálaton egy szál bugyiban szabadott csak lennünk.
2013. szept. 9. 10:17
 54/66 anonim ***** válasza:
11%

Jajj,hagyjuk már ezt!Ne sajnáljátok már ennyire!

Te meg ne sajnáltasd magad!

Ugyanúgy nőttem fel,ahogy te.

Apám alkoholista,állandóan vert engem és az anyámat.

Sose fogom elfelejteni.Borzasztó gyerekkorom volt,de pont ezért határoztam el,hogy nekem más lesz.Én másképp fogok élni.Tanultam,iskolába jártam,komoly célokat tűztem ki.Nem bújtam el,nem sírtam.Erős voltam,mert nagyon akartam egy szép és boldog életet!!

És így is lett!Jelenleg 25 éves nő vagyok.Van egy csodás férjem és egy gyönyörű 6 hónapos kislányunk.Boldog vagyok.

Térj végre észhez!!Szedd össze magad,és ne siránkozz,hogy neked milyen rossz volt.Tűzz ki célokat,légy vidám.Öltözködj másképp,ismerkedj emberekkel,ne legyél már hülye!!!

2013. szept. 9. 12:41
 55/66 anonim ***** válasza:
76%
12:41-es.. először is gratulálok az erődhöz, de nem vagy más helyében, hogy megítéld, ki hogyan él meg dolgokat. Én is például apró dolgoktól is könnyen besokallok, túlérzékeny vagyok, kész, bár igyekszem korrigálni, egyelőre kevés sikerrel..de szerencsés vagyok, mert a környezetem elfogadja, mennyire labilis vagyok. szóval. nem vagy abban a helyzetben (senki sincs) hogy eldöntsd, kinek hogy kellene éreznie magát, nem vagyunk egyformák, személyiségtől függ. és legfőképp ne keserítsd el ezt a lányt azzal, hogy kioktatod, hogy te mennyivel erősebb voltál nála és ne szembesítsd olyanokkal, hogy gyenge, csak hülye és nyávog...Itt egyesek úgy tudnak bánni az emberekkel, komolyan :D
2013. szept. 9. 16:41
 56/66 anonim ***** válasza:
Mivel vert apád és mennyire?
2013. szept. 9. 17:46
 57/66 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj , nem lehetne ,hogy ezt az egészet valahogy máshogy vezeted le?

Nem tudom, valamit püfölsz, valami értéktelen dolgot vagy kiméssz valahova ahol senki nem hall és kikiabálod magad vag y időnként jól kisírod magad. Csak ne tegyél magadban kárt ,mert hidd el nem éri meg. Evvel csak még jobban csak te fogsz szenvedni.

Nincs egy olyan ember sem akiben megbízol vagy el mered mondani neki a gondjaidat? Pl. egy tanár vagy szomszéd, nagyszülő...

Ha nem menekülj a zenébe, egy jó könyvbe ,filmbe.

Vagy ülj le, fogj egy tollat és írd ki magadból a bánatodat, vezess a netten blogot vagy csak úgy magadnak. Tapasztald ki ,hogy hogy tudnád ezeket a kegyetlenségeket feldolgozni, elfolytani, kiadni magadból.

Sok sikert kívnok hozzá!.

14L

2013. szept. 9. 18:06
 58/66 anonim ***** válasza:
76%
Nem oktattam ki, csak én is jártam abban a cipőben mint ő. Ha valaki labilis kérjen segítséget, ne bántsa magát. Itt látom mindenki nagyon megérti, de kíváncsi vagyok hogy ha a ti gyereketek lenne akkor is az elfedési tanácsokat javasolnátok ahelyett hogy pszichológushoz külditek. Egyébként nem a levegőbe beszéltem, végzett pszichológus lettem a velem történtek miatt, tehát van némi rálátásom a dolgokra.
2013. szept. 9. 18:16
 59/66 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszoló vagyok, komolyan mondom elkeserítő egyes emberek hozzáállása a témához.

A vagdosásra mondanék pár alternatívát: pl tegyél gumigyűrűt a csuklódra, és ha rád jön a vagdoshatnék akkor azt húzogassad(eléggé fáj ám, amikor visszacsapódik), vagy szoríts sokáig egy marék jeget. Ugyanúgy fájdalmat okoznak, csak nem hagynak nyomot. És mindenképpen menj el pszichológushoz!

Utóirat a nagyonokos méltatlankodóknak:ezt pszichológusok ajánlják, nem én találtam ki

2013. szept. 9. 19:13
 60/66 anonim ***** válasza:
100%
látod mennyien vagyunk, akik aggódunk érted!? Majd ird meg, hogy mi történt! és az is sokat segit, ha kibeszéled magadból a problémáidat! Drukkolunk és sok sikert!!! :)
2013. szept. 10. 08:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!