Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyám már ver. (lent)

Mit tegyek? Anyám már ver. (lent)

Figyelt kérdés
anyám már meg is vert. eddig csak pofont adott,meg fenyegetett hogy nagyon meg fog verni,de most meg is vert. a hátam tiszta vörös,karmolásos,az orromból folyik a vér,és a fejemet is nagyon ütötte ezért az is fáj.. régebben tényleg kicsit tiszteletlenül beszéltem vele,de most nem. most csak bejött a szobámba és megvert. van egy tanár a suliba aki nem szeret és azt is a fejemhez vágta anyám hogy azért nem szeret,mert vele tiszteletlen vagyok,meg visszabeszélek neki,pedig nem! meg a fejemhez vágta hogy teljsen kikészítem. egész eddig sírtam,mert énis hibás vagyok nyilván de règen több oka lett volna hogy megverjen,de nem tette,most meg azért megvert mert volt egy arckifejezésem. meg úgy érzem hogy nem is szeret..gondolkodtam rajta,hogy megölöm magam,mert akkor talán jobb lenne neki...nagyon félek,már csak attól félek hogy elveszi a telefonom és akkor tényleg megőrülök. mit tegyek?

2013. szept. 4. 17:17
1 2
 11/13 anonim válasza:
üss vissza. verdel egyszer ugy hogy többet ne merjen téged verni. vagy telefonalj a kékvonalnak
2013. szept. 22. 15:38
 12/13 anonim válasza:
hol laksz? odamegyek segitek egy kis elbeszeélgetés nem árt anyudnak.
2013. szept. 22. 15:40
 13/13 anonim válasza:
Csinálj mindent úgy hogy a kedvében járj és igy talán jobb lesz de bele fogsz fáradni
2017. jan. 26. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!