Milyen szülő az ilyen? Hogy képes valaki a gyerekét bántalmazni, akár nyílt helyen?
Figyelt kérdés
NEM provokációnak szánom, csak elképedtem.
1:25-től kezdődik
https://www.youtube.com/watch?v=XOo1Ee1g6dY&list=HL137767411..
Lerángatta a földre, plusz bele is rúgott egyet, a videó végén meg látni, hogy még az anyukának áll feljebb.
Most az, hogy valaki néha ad egy nevelő célzatú pofont, az egy dolog. De szerintem ez már eléggé túlzás.
Vagy mit gondoltok?
2013. aug. 28. 09:18
21/22 anonim válasza:
"én megbocsátottam neki, és nem haragszom, csak ugye az emlékek..."
Jó, hogy leírtad..köszönjük..(megkönnyeztem).. És nagyon nagy baj, hogy ez történt veled. És nagyon jó, hogy meg tudsz bocsátani: ez az egyetlen, amivel könnyebbé teheted a saját életed.
Kívánok sok erőt az élet nehézségeihez, és mert megvan a képesség benned, hogy a rosszat jóra fordítsd, még sok jó is vár reád!
-aanna-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!