Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tetoválást csináltattam de a...

Tetoválást csináltattam de a szüleim nem tudják. Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

1 hónapja csináltattam a hátamra, nem valami kicsi de tetszik. Állandóan pólóban kell lennem előttük nehogy meglássák :D

Nem szeretik amúgy a tetkókat szóval nehéz lesz. Hogy mondjam el? Menjek oda póló nélkül vagy hogy?

17/F

2013. aug. 24. 12:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, erre akkor kellett volna gondolnod, amikor megcsináltattad. De nem úgy van, hogy 18 év alatt szülői engedély kell hozzá?
2013. aug. 24. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

:D "Hé, nézzétek, varrattam magamra egy tetkót, nekem nagyon tetszik, gondoltam szólok, ne érjen meglepetésként"...kb igy :D

Amikor tetkót csináltattam és előtte már bejelentettem, de szerintem nem gondolták komolyan, hogy megteszem, mert mikor hazaértem és megmutattam eléggé ledöbbentek :) Se anyu, se apu nem volt oda érte, azt mondták nem tudják mi ennek az értelme blabla...de aztán anyukám kenegette bepanthen-nel, szóval megbékélt a végére :) nem lesz gáz

2013. aug. 24. 13:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Most látom a korod...hát nemtudom, ahol én voltam szalonban ott eleve személyit kértek, mert 18 év alatt nem csináltak...
2013. aug. 24. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

Ha én lennék az anyád,tuti azzal kezdeném,hogy akkor szalon neve,cime,és feljelenteném őket.

17 vagy,nem is csinálhatták volna meg.

2013. aug. 24. 13:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá de nem érdekelt. 3 nap múlva 18 leszek. Én nem jelentettem be csak mondtam, hogy kell de nem engedték.
2013. aug. 24. 13:10
 6/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha ilyen batran turted a fizikai fajdalmat, akkor turd a lelkit is, amit a szuleidnek okozol azzal, hogy hulyere vetted oket. Elmondod es kesz. Ok nem szeretik, nem engedtek, nyilvan nem lesznek boldogok.

A ceget egyebkent en is feljelentenem.

2013. aug. 24. 13:19
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
most akkor vagány srác vagy
2013. aug. 24. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem bírtad ki azt a pár napot? Három nap nem a világ vége...
2013. aug. 24. 13:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem fognak balhézni. Akkor volt pénzem és addigra elvertwm volna valami hülyeségre.
2013. aug. 24. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

szerintem várd ki, hogy betöltsd a 18-at, akkor már igazán nincs sok hátra.

Bejelenteni meg nem kell nyugodtan sétálhatsz póló nélkül. Kiakadnak majd persze, de ez nem olyan, amit vissza lehet csinálni, majd beletörődnek. Nem kell tudniuk, hogy kiskorú voltál, amikor csináltattad. A végén még tényleg feljelentik a szalont, ha ennyire vaskalaposak. Gondolom felesleges balhét nem akarsz... mert valamekkora balhé a leirtak alapján úgyis lesz.

2013. aug. 24. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!