Szombaton lesz 10 napja hogy tetoválást csináltattam de meghívtak egy medencés bulira amit nem szeretnék kihagyni. A tetoválás teljesen lehámlott már. Be mehetek már vízbe vagy inkább nem?
mit mondtak mennyi idő után érheti víz?
ha még sok van hátra, inkább ne
Én 2-3 hetet szoktam mondani a vendégeimnek, hogy ne áztassák, ill. napoztatni is tilos ez alatt az idő alatt. A 10 nap elég kevés, hiába hámlott már le a felszínen, alatta még nem tökéletesen gyógyult a tetoválás.
Én nem javasolnám, de ha megkockáztatod és utána kifakul, akkor ne a tetoválót hibáztasd majd! :)
egy tetováló
ezt sosem értettem... képesek lennél egy medencés buli miatt kockára tenni a tetoválásodat? Ha egyszer 2-3 hét akkor annyi, ha a fene fenét eszik is. Nekem 2 napos a tetkóm és ha kimegyek pl cigizni az udvarra rohanok az árnyékba és takarom a kezemmel, vissza pedig szintúgy. És igaza van az előttem szólónak, nem törődtök vele rendesen, utána a tetováló a nyomi meg a hozzá nem értő... most azt fogod mondni de igen te törődsz vele. Csakhogy ha ez így lenne még a kérdés sem merült volna fel benned, nem hogy még le is írd.. :) Nem bántani akarlak, de vigyázz rá és tarts be mindent amire kértek :) menj el bulizz egyet, de ne medencézz, jó lesz az úgy is ;)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!