Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pénteken csináltattam szemhéj...

Pénteken csináltattam szemhéj tetoválást. Több helyen, ahol már nincs varr ott a festék sincs már meg. Nem jól kentem?

Figyelt kérdés
Bepanthen Plussal kenem, napi 3x nagyon vékonyan. Lehet az a baj, hogy kevés krém került rá? Az alsó szemhéjamon már alig van festék :( Akinek volt már ilyen problémája, vagy van tapasztalata ezzel kapcsolatban, nagyon megköszönném a segítségét!
2012. ápr. 8. 15:04
 1/4 anonim válasza:
hát nekem a nyakamon van tetoválás, de én azt hallottam hogy a vékony bőrfelületekröl eltünhet a festék...
2012. ápr. 8. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már 3. éve van szemhéj tetoválásom alul és felül is. A jobb szememnél alul sajna nekem se igazán vette be a festék, valami miatt ott nem fogadja be a bőröm :( Visszamész majd korrekcióra, ugye? Mert lehet, hogy akkor már szépen fog látszódni.

2012. ápr. 9. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Hú, én is most tervezek ilyet. Nagyon fájt? Hol és mennyiért csináltattad? Ha elégedett vagy priviben megírnád? Igaz, hogy sosem fog lekopni, hanem egy életen át megmarad?

Köszi, ha segítesz.

2012. ápr. 15. 22:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Kicsit kellemetlen volt, de nem fájt. 3-5 évig marad meg, de ismerek olyat akinek már 9 éve megvan.
2012. ápr. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!