Helpme91 kérdése:
Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket a tetoválásomról, amit kb.2 éve csináltattam. Jól néz-e ki ez a tetoválás?
Figyelt kérdés
Szerintetek, jól kivehető-e rajta, hogy mit ábrázol, stb. Köszönöm előre is a kommenteket. :D
Itt a link a képhez:
2013. jún. 16. 23:44
1/10 anonim válasza:
jól kivehető igen :D
lehet látni rajta, hogy még csak alig 2 éves mivel nincsn kifakulva a szín :D
2/10 anonim válasza:
Azért annyira nem könnyű kivenni szerintem, kicsit kellett néznem, mire rájöttem, hogy ez egy oroszlán (?):D de azért rá lehet jönni:D
Nekem annyira nem tetszik, de nyilván azért csináltattad, mert neked igen, így szerintem tulképp mindegy, hogy mi mit gondolunk:)
3/10 anonim válasza:
Egy oroszlán. Nekem különösebben nem jön be, eléggé kimeríti a gagyi faktort. Ötlettelen tucat tetkó. Legalább nem feltűnő helyen van.
5/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm. Direkt akartam full fekete nonfiguratív tetkót. :) Nekem ez tetszik.
Igen, ez egy oroszlán. :D
2013. jún. 17. 00:13
6/10 anonim válasza:
Elsőnek azt hittem ,hogy csaj vagy
7/10 anonim válasza:
igen, ki lehet nézni. szerintem átlagos. és egy oroszlán van rajta.
9/10 anonim válasza:
oroszlán? én azt hittem hogy ez borz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!