Tetoválást csináltattam de a szüleim nem tudják. Hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
1 hónapja csináltattam a hátamra, nem valami kicsi de tetszik. Állandóan pólóban kell lennem előttük nehogy meglássák :D
Nem szeretik amúgy a tetkókat szóval nehéz lesz. Hogy mondjam el? Menjek oda póló nélkül vagy hogy?
17/F
2013. aug. 24. 12:56
11/15 anonim válasza:
Én 3 hónapja csináltattam tetkót, igaz, már 21 vagyok, de apám a mai napig nem tudja. Ő megmondta még jó pár évvel ezelőtt, ha tetkóm lesz, kitagad. Persze akkor még tervbe se volt. Eleinte titkoktam, és nehéz volt, lévén hogy a csuklómon van és tombolt a 40 fok meleg. Aztán már nem érdekelt, ha észre veszi, észre veszi, de bejelenteni nem fogom. Baromi konzervatív, hiába 40. A nagyanyámnál is rosszabb.. Persze már nem élünk együtt, csak 7 éve ismerem, így még annyira sincs hozzá köze. Én a helyedben azt csinálnám amit írtál. Nem jelenteném be, de nem is titkolnám
12/15 anonim válasza:
Én szülők helyébe a tetoválót beperelném
13/15 anonim válasza:
A tetoválót csak akkor perelhetitek be, ha a tetovált személy nem töltött ki űrnapot arról hogy felelőssége teljes tudatában akarja a tetoválást, mert ebben az esetben testi sértésnek számít a btk szerint. Azzal viszont kiröhögnek, ha odamész hogy a gyerekem 3 nappal a 18. szülinapja előtt varratott magára. Aki ezt ajánlgatja az kicsit nézzen utána jobban.
14/15 anonim válasza:
1 hónapja csináltatta 13-as. És holnap után tölti a 18-at...
15/15 anonim válasza:
boldogat! Amúgy most mond el nekik! szülinapos vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!