Dehogynem provokáció.Nyilván minden embernek ugyanaz a véleménye erről az embernek nevezett valamiről...
2013. aug. 28. 09:37
5/22 anonim válasza:
A gyereket nem lerángatta, hanem hisztizett és ahogy próbálta megfogni a földre vágta magát. A rúgás se ha megnézed jobban, nem rúgás volt. A kisfiú a földön hisztizett. Anyuka gondolom ki volt a szokásos hisztitől, nem volt agresszív, mert látszik, hogy valami nasit odaad a kezébe.Én is volt, hogy a hisztiző fiamat hagytam a földön és kiakadtam, amikor rám szóltak, hogy miért nem vigasztalom, azért nem babusgattam olyankor, hogy vegye észre, azzal nem megy semmire. kétszer megcsináltam, azóta nem fetreng.
2013. aug. 28. 09:42
6/22 anonim válasza:
5-össel egyet értek, látni, hogy nem lerángatta a földre. Mondjuk az, hogy arrébb rúgja, azért gáz. Látni, hogy a gyerek hisztizik, ahogy lent marad a földön, stb.
2013. aug. 28. 09:47
7/22 anonim válasza:
Ő az anyja. Engem nem érdekel, hogy hogyan neveli.
Mindenki söpörgessen a saját háza táján.
2013. aug. 28. 09:48
8/22 anonim válasza:
ha így linkeled,akkor mindjárt 1.25-nél indul el :
Nem állat, az nem tesz ilyet kölykével. Szadista a nő - a rúgásból látszik - az ugyanis semmivel sem magyarázható.
2013. aug. 28. 09:55
10/22 anonim válasza:
Tudod, az én anyám tényleg vert, erőből, dühből, nem csak egyszer-kétszer vert a se..emre, hanem folyamatosan dühből ütlegelt, mikor mi akadt a kezébe, de puszta kézzel is ütött 15 éves koromig. A legapróbb dolgokon is úgy felhúzta magát (hapsizott, boldogtalan volt, frusztrált sz.r élete volt), egyből mindenért nekem jött, h azóta is tudat alatt félek anyámtól, pedig már felnőtt vagyok (24).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!