Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szülő az ilyen? Hogy...

Milyen szülő az ilyen? Hogy képes valaki a gyerekét bántalmazni, akár nyílt helyen?

Figyelt kérdés

NEM provokációnak szánom, csak elképedtem.

1:25-től kezdődik

https://www.youtube.com/watch?v=XOo1Ee1g6dY&list=HL137767411..

Lerángatta a földre, plusz bele is rúgott egyet, a videó végén meg látni, hogy még az anyukának áll feljebb.

Most az, hogy valaki néha ad egy nevelő célzatú pofont, az egy dolog. De szerintem ez már eléggé túlzás.

Vagy mit gondoltok?

2013. aug. 28. 09:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Most mi értelme ennek a kérdésnek?

Minenki leírja, hogy fúj, az ilyen nem anya, és kész.

A magyarok szeretnek közösen utálkozni.

2013. aug. 28. 10:05
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Megkérdezhetem kérdező, hogy van e, vagy volt e egy 2 éves, dackorszak közepén lévő gyereked?
2013. aug. 28. 10:19
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem vertek, de néha kaptam egy kis hajtépést anyámtól. A mai napig emlékszem rá, pedig tényleg csak párszor fordult elő. Nyomorult érzés volt. Nem is a fájdalom, inkább a megaláztatottság. Én soha nem fogom bántani a gyerekemet, még ha a 2 éves dackorszakába lép, akkor sem!
2013. aug. 28. 10:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, én inkább meg sem nézem. 11-nem igaza van, most mitől lesz jobb, ha itt szörnyülködünk, meg sokkoljuk magunkat.
2013. aug. 28. 12:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel, 9-kor láttam ezt a videót, volt egy megérzésem, hogy valaki tényleg feltesz ilyesmivel kapcsolatos kérdést! (meg is vagyok lepődve, hogy ez megvalósult!)

Vissza a témához: én is úgy láttam, hogy belerúgott a gyerekbe, de amikor még jobban megnéztem, rájöttem, hogy csak odébb lökte. Ez azért durva volt tényleg! :( Nem értem, hogy tehette ezt, csak azért, mert a gyerek majdnem elment vagy szerzett valami édességet (úgy láttam a kamera szélén)

Egyébként én is szemtanúja voltam egy ilyen szülői durvaságnak, igaz, bántalmazás nem volt. Tavaly a Sparban vásároltam. Előttem volt egy dagi anyuka, a kisfia a kocsi gyerekülésén ült és a chipses zacskóval játszott. Amikor a pénztárhoz értek, az árut a mozgó pultra rakta, majd a chipset is, de a gyerek elvette, mert nem értette, miért csinálta az anyja. És ez megismétlődött. Amikor az utolsó áru közeledett a pénztárosnő felé, az anyuka egy mozdulattal vette el a gyerektől a chipset, az meg sírni kezdett. A pénztárosnő észrevette ezt és kérdezte, mi baja van. Az anyuka mondott valamit, amit nem értettem. Amikor végzett a bevásárlással, a kisfiú visszakapta a chipset, de még mindig sírt. Nagyon megharagudhatott az anyjára.

Nagyon mérges voltam, hogy MIÉRT nem magyarázta el a gyereknek, hogy hogyan zajlik a vásárlás?? Amikor kicsi voltam, anyukám a közeli közértbe vitt engem meg a kistesómat, elmondta, hogy ne pakoljuk le az árut a polcokról meg ilyenek. Hát, nekem ilyen rendes anyukám van, hogy mindent elmagyarázott nekünk!

Én a "gyereknevelésben" azt gyűlölöm, ha:

-a szülők mindent ráhagynak a gyerekükre, elkényeztetik őket

-durváskodnak velük, ha nincs türelmük

-nem magyaráznak el nekik semmit. Enélkül a gyerek nem fogja megérteni, mi történik körülötte

2013. aug. 28. 21:35
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
a 9-es miért is nulla? ennyi szadi-gyerekverő nő van itt?
2013. aug. 28. 23:10
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

5. Válaszadó vagyok

3 éves a fiam, soha nem ütöttem meg a gyerekem, pedig egy ördögfióka.Az, hogy a lábával odébb rúgja tényleg durva. Viszont voltam már én is olyan idegállapotban, mint a videón is látszik, a kisfiú felpörögve épp rohan el a csokival, kiveszik a kezéből, hisztirohamot kap. Anyukának ég a feje stb., én nem ítélnék egy ilyen videó által.

2013. aug. 29. 07:41
 18/22 anonim ***** válasza:
59%

Sajnos ütöttem már rá a gyerekeimre, pedig imádom őket.

Minden elismerésem azoké, akiknek különösen jó a stressztűrő- és problémamegoldó képességük.

A gyermek megütése a szülő tehetetlensége!

Én mindig több türelemért fohászkodom a Jóistenhez.

2013. aug. 29. 14:43
 19/22 anonim válasza:
63%
engem az apu szokott verni :(
2013. aug. 30. 01:00
 20/22 anonim válasza:
59%

Nem tudom megnézni a videót, mert letörölte a YouTube.

De egyébként engem is vert anyám, és nagyon durván. Amikor kicsit voltam, mindig fakanállal vert, de jó sokáig meg volt hogy akkor pofont adott, hogy a földre estem és utána még rugdosott, meg ököllel is vert. Meg igazából bármivel megvert, volt hogy kábellel csapott rá a lábamra, hogy 3 napig ott volt a nyoma... sokszor kérdezgetem magamtól, hogy hogy volt erre képes? Elképzelem a 3-4 éves kis énemet, és fogalmam sincs hogy volt szíve úgy megverni, amikor sírva könyörögtem, hogy hagyja abba. Most 14 vagyok, most már nem ver, inkább ha ideges, akkor a hajamat tépi, meg annál fogva húzott már a földön is... ez gondolom abból adódott, hogy 2 évesek voltunk az ikertestvéremmel, mikor az apám elhagyott, plusz még volt a bátyám 14, a nővérem 12 és munkanélküli volt, semmi türelemmel. Persze ez nem mentség, de ennek ellenére mégis szeretem, habár nem tisztelem annyira, mint amennyire kellene... és a nevelőapám csodálkozik, hogy miért beszélek néha vissza neki, vagy ilyenek, meg mondja, hogy tiszteljem, mert az anyám... de amióta elköltöztünk és van munkája, nem depis azóta már nem ver, meg a nevelőapám is nagyon nyugodt természetű, mindig rászól már akkor is ha felemeli a hangját... szóval most már szent a béke, egyébként tudom, hogy nagyon szeret, csak szar élete volt és így jött ki... én megbocsátottam neki, és nem haragszom, csak ugye az emlékek... bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de ezt jól esett végre kiírnom magamból :)

2013. szept. 12. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!