Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti vállalnátok így gyereket?

Ti vállalnátok így gyereket?

Figyelt kérdés
Párom három gyereket szeretne, az a baj, hogy nálunk csak ovi van ezért sokáig kell otthon maradnom a gyerekekkel. Ami azt jelenti, hogy kb 12-13 évig amíg a nagyra rá nem tudom bízni a kissebbet. A nagyszülők dolgoznak ezért nem tudnának vigyázni rájuk.
2013. aug. 27. 15:51
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjatok mar abba!A kerdesre valaszoljatok normalisan.
2013. aug. 27. 17:18
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

51: Normálisan megmondtuk, hogy nem.

Nem a 12 év otthonléttel van a gond, hanem azzal, hogy az utána lévő terve összeegyeztethetetlen a háromgyerekes anyuka élettel. Ilyen munkaidőbeosztás mellett a nagyobb gyerekre számítva nem lenne korrekt.

2013. aug. 27. 17:23
 53/59 anonim ***** válasza:
75%

51: Leírtuk többen is normálisan, hogy NEM! Sőt többen példát is írtak, hogy hogy lehetne megoldani, de a kérdező csak hajtja a magáét...

És igen aki csak otthon van 3 gyerekkel, az csak mereszti....

2013. aug. 27. 17:29
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyobbra akarj passzolni, akkor nehogy ne mondhassuk rá, hogy mereszti?! Szül hármat, mert párja annyit akar, de nevelni egyik se akarja; nem baj arra vannak a testvérek
2013. aug. 27. 17:31
 55/59 anonim ***** válasza:
Biztos nem ti vagytok az egyetlen szülők abban a faluban így más is megoldja ti is megtudjátok és nem hiszem, hogy mindenki egy fizetésből él ott, vagy ha igen oda akarok költözni én is.
2013. aug. 27. 17:31
 56/59 anonim ***** válasza:

Ha magadnak keresel a 6-7-8? év gyes alatt másik gyerekbarátabb időbeosztású munkát, akkor miért ne?

(három gyerekkel összesen szűken 7 évet voltam otthon, és most 6 órás munkám van.) Nem dől a pénz, de nem kell se bébicsőszt, se háztartási alkalmazottat fizetnem, mint kellhetne, ha 12 órát lennék otthontól távol.( Amit lelkileg se bírnék persze.)

2013. aug. 27. 18:26
 57/59 anonim ***** válasza:

az az igazsag eloszor szulj meg geyet aztan meggyogyulsz a 3 geyrek tervbol.

Idod gondolkodni meg van boven

Ki afene tervez elore 12-13 evre komolyan addig reg kirughatnak egyedul maradhatsz vagy nyersz a lotton elkoltozol stb

2013. aug. 27. 18:30
 58/59 anonim ***** válasza:
71%

Nem vállalnék.

A legnagyobb gyerek helyében meg lelépnék, és vissza se néznék - ahogy tettem is. Engem is ingyen bébiszitternek használtak a szüleim.

2013. aug. 27. 19:17
 59/59 anonim ***** válasza:
És ha amíg otthon vagy a kisebbel, elvégeznél egy tanfolyamot és kitanulnál egy olyan szakmát, amivel otthonról is tudsz dolgozni? Vagy ami jobban fizet, hogy elég legyen a részmunkaidő?
2013. aug. 27. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!