Ti vállalnátok így gyereket?
51: Normálisan megmondtuk, hogy nem.
Nem a 12 év otthonléttel van a gond, hanem azzal, hogy az utána lévő terve összeegyeztethetetlen a háromgyerekes anyuka élettel. Ilyen munkaidőbeosztás mellett a nagyobb gyerekre számítva nem lenne korrekt.
51: Leírtuk többen is normálisan, hogy NEM! Sőt többen példát is írtak, hogy hogy lehetne megoldani, de a kérdező csak hajtja a magáét...
És igen aki csak otthon van 3 gyerekkel, az csak mereszti....
Ha magadnak keresel a 6-7-8? év gyes alatt másik gyerekbarátabb időbeosztású munkát, akkor miért ne?
(három gyerekkel összesen szűken 7 évet voltam otthon, és most 6 órás munkám van.) Nem dől a pénz, de nem kell se bébicsőszt, se háztartási alkalmazottat fizetnem, mint kellhetne, ha 12 órát lennék otthontól távol.( Amit lelkileg se bírnék persze.)
az az igazsag eloszor szulj meg geyet aztan meggyogyulsz a 3 geyrek tervbol.
Idod gondolkodni meg van boven
Ki afene tervez elore 12-13 evre komolyan addig reg kirughatnak egyedul maradhatsz vagy nyersz a lotton elkoltozol stb
Nem vállalnék.
A legnagyobb gyerek helyében meg lelépnék, és vissza se néznék - ahogy tettem is. Engem is ingyen bébiszitternek használtak a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!