Ti vállalnátok így gyereket?
Ha meg ennyire jól megy a vállalkozása a férjednek és még fix munkahelye is van, akkor kényelmesen visszamehetsz te is csak 4-6 órába dolgozni... Nem kell otthon ülni 12 évet... Nekünk is van 3 gyerek; 11 és 9 éves fiúk és egy 7 éves kislány... Összesen 4 évet voltam velük otthon, a szülések előtti pár hónapban és a születés után 1 évet... Csak otthon nagy divat ez a 3 évet meresztjük otthon....
Én keltem a kicsiket, én viszem őket suliba, én megyek értük, főzök, mosok, takarítok és napi 4 órában dolgozok, még sem állt meg a világ, pedig a férjem még csak itthon sincs sokszor... Segítségem senki nincsen, ezért dolgozok csak 4 órába, fixen 9-15-ig... Maximumpár percre kérem meg a nagyot hogy figyeljen a kicsikre, amíg esetleg kiszaladok a mosdóba vagy megmelegítem a vacsit nekik... Nem vagyok szuper anyuka,sőt... De magunknak szültem a gyerekeket és még a gyerekvállalás előtt megbeszéltük a férjemmel, hogy csak úgy lehet gyerek, ha valamelyikünk 4 órába dolgozik csak, hogy legyen időnk rájuk... A férjem állása most jobban fizet így Ő dolgozik teljes munkaidőbe... Ez nálatok is kivitelezhető lenne HA akarnátok...
Senki nem mondta, hogy nincs iskola!
Ha visszamegyek dolgozni akkor a nagyra kell bíznom a másik kettőt.
Sok kissebb telepulesen megszunt az iskola.Egybevontak tobb kis telepules iskolait.Az attol meg nem mucsarocsoge.
Kerdesedre a valasz igen vallalnam de a jelenelegi munkahelyedre nem mennek vissza.
Szerintem nagyon egyértelműen megkaptad a választ mindenkitől NEM vállalnánk ezzel a feltétellel gyerekeket. Lehet, hogy még egy gyereket SEM vállalnánk. És nem kioktattunk, csak rávilágítottunk egy hatalmas logikai buktatóra a gondolkodásodban. Illetve többre.
13 év kihagyás után munka, nem 100%
nagyobb gyerek nem egyenlő szülő
Aki nem akar úgy élni, hogy a gyerekeinek megadhassa a minimum törődést, az ne akarjon gyereket.
HA én lennék az aki a fentieknek megfelel, NEM vállalnék gyereket. De csak, hogy nehogy azt mond nem válaszoltam: NEM vállalnék gyereked a helyedben.
az a baj, hogy nálunk csak ovi van
Ööö akkor ezt miért írtad okostojás?
"Ha visszamegyek dolgozni akkor a nagyra kell bíznom a másik kettőt."
1. nem mész vissza dolgozni, vagy keresel mást, ami mellett lehet gyereket nevelni (pl. férjed vállalkozásában részmunkaidő)
2. nem szülsz
De ne csodálkozz, ha mindenki felháborodik, hogy úgy szülnél, hogy utána a nagyobb gyerekre rálőcsölöd a kicsiket.
Mondjad :D
Fogamzásgátlóra amúgy nem futja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!