Ti vállalnátok így gyereket?
Nagyon biztos vagy benne:)
Szerintem csak nem akarsz melózni, ennyi.
"Párom novembertől március közepéig nem dolgozik, így csak nyáron nem lesz aki majd vigyázzon a gyerekekre."
Ezt eddig egy szóval sem említetted, csak azt, hogy a nagyra bíznád a kisebbet. Nem volt szó "pár hétig", "az év bizonyos szakában", így egy kicsit hihetetlen nekem utólag..
De jó, tegyük fel így van. Vagyis a nyári szünetben 2,5 hónapig a nagyobb gyerek lenne egész napokat a kicsivel, etetné, szórakoztatná, stb? Szerinted ez így korrekt?
Miert kell ilyen rosszindulatunak lenni?
3 gyerek mellett rengeteg munka van, megha nem is jar dolgozni.
4 gyerekes anyuka,aki mar tobb mint 10 eve nem "dolgozik".
35: "Miert kell ilyen rosszindulatunak lenni?
3 gyerek mellett rengeteg munka van, megha nem is jar dolgozni. "
De ő dolgozni akar elmenni úgy, hogy a nagyobb gyerekre lőcsölné rá a kicsiket, akikből hétköznap jutna neki egy vacsora/fürdetés/gyors mese idő.
Épp ez az, hogy 3 gyerek rengeteg munka a SZÜLŐKNEK, emellett nem fér bele egy hajnali fél5-este fél 8-ig távollét.
Utolsó, itt nem erről van szó! Te nem dolgozol, mert így egyeztetek meg, de nem is mentél vissza a 3. után egy képtelen időbeosztással dolgozni, ami nem gyerek kompatibilis SEMENNYIRE.
Kérdező: szülhetsz 3-at, otthon maradhatsz amennyit megegyeztek, de a mostani munkahelyedet felejtsd el. Vagy ne szülj gyereket. Más kérdés, hogy lehet, hogy év múlva amúgy is máshol dolgoznál tehát ez nem is igazi áldozat. MAi világban egy kismama ne alapozzon a munkahelyére.
A kérdésem az volt, hogy vállalnátok e úgy gyereket ha 13 évig nem tudnátok visszamenni dolgozni?
Nem értem mit pattogtok és milyen jogon oktattok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!