Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos a reklamáció...

Szerintetek jogos a reklamációm? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyon jómódúak vagyunk, egyáltalán nincsenek anyagi problémáink, mégis anyukám nem képes adni nekem 7000Ft-ot egy téli kabátra,úgy hogy MÁR NEM NÖVÖK, szóval ez a kabát akár 10 évig is jó lesz rám.Sőt megmondtam neki, hogyha ezt a kabátot megveszi nekem, soha többé nem kell vennie. A régi kabátomat KINŐTTEM, és most találtam egy olyat ami nagyon tetszik. A pláne az, hogy a 8 éves húgomnak tavaly 6000 Ft-ért vett kabátot, amit 1-2 év és kinő, nekem pedig csak 4000-et ad.(ja és anyukámnak 8 kabátja van!)(egyébként sincs sok ruhám, van 3 farmerem)

Ráadásul jó tanuló vagyok, nincsenek velem gondok.

Szerintetek jogos a reklamációm?

2013. aug. 25. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Jogos.Oké,nem biztos,hogy 10 évig jó lesz a kabát,de 3-4 évig tuti.Szerintem magyarázd el anyádnak,hogy most olcsó ez télikabi,és lehet,hogyha októberbe nem 7000ft lesz hanem 12.000ft.Nem értem,hogy anyukás miért ilyen zsugori.
2013. aug. 25. 13:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Tényleg nem lesz jó 10 évig, de mire legközelebb kell kabát, már lesz pénzem(diákmunka) és veszek magamnak, szóval ez az utolsó alkalom hogy anyukám veszi a kabátom.

Köszönöm a válaszokat:))

2013. aug. 25. 13:28
 13/20 anonim ***** válasza:
nem értem miért ne lehetne jó egy kabát 10 évig.. nekem 12 éves a kabátom, és egyetlen egy baja az hogy a cipzár füle letört, illetve a zsebeit be kellett párszor varrni mert kilyukadt..
2013. aug. 25. 14:05
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

4+5 az 9, abból keress valamit. esetleg kérj még apudtól, nagyitól 3 ezret, és megvan a hőn áhított kabát ára.

lesz mostanában szülinap, névnap?

tavaly 9ért vettem kínaiban kabátot, de igényes, normális, és nagyon jó meleg.

2013. aug. 25. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Anyád akkor nem ad bulizni se pénzt? Meg nyari ruha cipő nyaralás koncert mozi ilyenekre??
2013. aug. 25. 14:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem ad moziba sem,csak ha családilag megyünk vidámparka is ballagási pénzből mentem.
2013. aug. 25. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Mondd meg az anyádnak azt üzenem mint másik édesanya ha neki 8 kabatja van és ahogy írtad jómóduak vagytok mutasd is akar meg neki az üzenetem hogy egy önzö szemét patkány pitiáner senki nem anya aki ilyen pitiskedő a gyerekével és nem csak a kabat miatt hanem a többi miatt is mozi vidámpark stb.én a ygerekeimnek megadok mindent erőmn felül pedig nem vagyunk gazdagok! És gondolkodjon el anyád anyának érzi e magát!!!
2013. aug. 25. 16:22
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de jó neked kedves kérdező hogy ez a legnagyobb gondod most a télikabát augusztusban! Nekem még a téli tüzelőről kell gondoskodnom előtte
2013. aug. 25. 23:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Drága utolsó kommentelő!

1., Honnan veszed, hogy nekem ez a legnagyobb gondom? Miből gondolod,hogy mondjuk nem vagyok beteg? És kit érdekel hogy te augusztusban szerzed be a fát?

2., NEM vagyok arra kíváncsi, hogy szánalmas életed minden problémáját itt oszd meg.Itt a kérdésre kell válaszolni, nem pedig sajnáltatni magad...

3., Amúgy pedig mi közöd ahhoz hogy én mikor veszek kabátot? Előre kinézem a kabátot, hogy ne akkor kelljen majd kapkodni.

Látom az intelligencia maga fokú hiánya miatt az IQ-szinted vetekszik egy tehénével.Szóval kezelésre szorulnál...

Hát, további szép napot!

2013. aug. 26. 13:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Csak annyit magyarázz el anyukádnak, hogy a kinézett kabát jó minőségű, le is van árazva, mert még nincs szezonja. Te természetesen megtehetnéd, hogy megveszed a legolcsóbbat a kínaiban, de az lehet, hogy két hét hordás után szétreped a varrás mentén, aztán tönkremegy a cipzár stb., és vehettek tél közepén új kabátot, vagy hordhatjátok hetente a szabóhoz az olcsót javításra. Vagyis anyagilag jártok jól ezzel a vétellel. Én a helyedben elhallgatnám az eredeti árát, legyen "csak" 7 ezer, a többit úgyis kipótolod, azt írtad. Vagy kérsz anyudtól a kabátra 5 ezret, apudtól pedig 2-őt, vagy a kabátra, vagy iskolakezdésre.
2013. aug. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!