Szerintetek jogos a reklamációm? 16/L
Nagyon jómódúak vagyunk, egyáltalán nincsenek anyagi problémáink, mégis anyukám nem képes adni nekem 7000Ft-ot egy téli kabátra,úgy hogy MÁR NEM NÖVÖK, szóval ez a kabát akár 10 évig is jó lesz rám.Sőt megmondtam neki, hogyha ezt a kabátot megveszi nekem, soha többé nem kell vennie. A régi kabátomat KINŐTTEM, és most találtam egy olyat ami nagyon tetszik. A pláne az, hogy a 8 éves húgomnak tavaly 6000 Ft-ért vett kabátot, amit 1-2 év és kinő, nekem pedig csak 4000-et ad.(ja és anyukámnak 8 kabátja van!)(egyébként sincs sok ruhám, van 3 farmerem)
Ráadásul jó tanuló vagyok, nincsenek velem gondok.
Szerintetek jogos a reklamációm?
Tényleg nem lesz jó 10 évig, de mire legközelebb kell kabát, már lesz pénzem(diákmunka) és veszek magamnak, szóval ez az utolsó alkalom hogy anyukám veszi a kabátom.
Köszönöm a válaszokat:))
4+5 az 9, abból keress valamit. esetleg kérj még apudtól, nagyitól 3 ezret, és megvan a hőn áhított kabát ára.
lesz mostanában szülinap, névnap?
tavaly 9ért vettem kínaiban kabátot, de igényes, normális, és nagyon jó meleg.
Drága utolsó kommentelő!
1., Honnan veszed, hogy nekem ez a legnagyobb gondom? Miből gondolod,hogy mondjuk nem vagyok beteg? És kit érdekel hogy te augusztusban szerzed be a fát?
2., NEM vagyok arra kíváncsi, hogy szánalmas életed minden problémáját itt oszd meg.Itt a kérdésre kell válaszolni, nem pedig sajnáltatni magad...
3., Amúgy pedig mi közöd ahhoz hogy én mikor veszek kabátot? Előre kinézem a kabátot, hogy ne akkor kelljen majd kapkodni.
Látom az intelligencia maga fokú hiánya miatt az IQ-szinted vetekszik egy tehénével.Szóval kezelésre szorulnál...
Hát, további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!