Vajon ilyenkor jogos ha nem akarom odaadni a kislányom?
Figyelt kérdés
Az apa soha nem jött el egyetlen láthatásra,de mégcsak meg sem nézte még a kislányát soha.Anno a bíróságon heti két láthatást beszéltünk meg ,hiszen én is szerettem volna ha rendezödik a viszonyuk és közel kerülnek egymáshoz,illetve ki lett mondva 2éves koráig nem viheti el....Most lesz 2éves a kicsi ,és ő bejelentkezett,hogy elviszi magával....hangsúlyozom soha-de soha nem jött el még hozzá.Én nem fogom odaadni,hiszen így a gyerekemnek ő egy idegen...Mit lehet és mit érdemes tenni?2013. aug. 11. 20:09
1/10 anonim válasza:
Szerintem próbáld megbeszélni az apával, hogy meglátogathatja a kislányt, de még nem viheti el. Ha igazán látni akarja a gyerekét, ebbe bele kell egyeznie.
2/10 anonim válasza:
Jelezd a gyámügyön, hogy mi volt, kérj tanácsot (ne ő legyen az első, aki feljelent hogy nem adtad oda a gyereket).
3/10 A kérdező kommentje:
a gyámügyön már jeleztem 28 elmulasztott láthatás után,ott tudják .....de nem értem ,már elnézést,de ,hogy van ehhez pofája?!
2013. aug. 11. 20:21
4/10 anonim válasza:
Joga van hozzá hogy elvigye sajnos meg fogjak itelni neki probalj vele beszelni hogy eloszor csak latogassa mert joga van elvinni így jogi lehetőséged nincs de megertem hogy nem akarod odaadni
5/10 anonim válasza:
Nem akadályozhatod meg, hogy elvigye két éves kora után, mert így állapodtatok meg, és ez van az ítéletben.
Viszont beszélhetsz vele, mondhatod neki, hogy előbb meg kell ismerkedniük ahhoz, hogy a kislány szívesen menjen vele, és jól érezze magát. Ő sem akarhatja, hogy ott sírjon neki egész nap.
Felnőtt emberek módjára oldjátok ezt meg!
6/10 anonim válasza:
holnap menj be a gyámügyre és kérd ki a véleményüket. Azt senki sem fogja neked itt megmondani, hogy van ehhez pofája
7/10 A kérdező kommentje:
én felnött emberként álltam hozzá ,ezért kapott lehetőséget HETI KÉT láthatásra,ami nem járt volna ez csak az én jószándékomon múlt....ő nem tartotta be az egyességet....akkor neki miért vannak jogai,ha a lánya érdekét semmibe vette....nem a gyerek érdeke az első?
2013. aug. 11. 20:40
8/10 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy ka eddig egyátalán nem látta a gyerek, akkor egyböl elvihetné az apa.
Menj be a gyámhatóságra és kérd, hogy vagy nálad láthassa a gyereket egyelöre, vagy a gyámhatóság biztosítsa máshol az ismerkedés lehetöségét.
9/10 anonim válasza:
Most volt egy ilyen riport a naplóban, keresd vissza. Ha nem biztosítod a láthatást ő ezért feljelent 40 ezres bírságot kapsz, majd ha ez után sem engeded 80 ezreset így tovább.
10/10 anonim válasza:
Rengetegen csinálják ezt, hogy onnantól érdekes gyerek, mikor már elviheti magával...
Menj be a gyámhivatalba (vagy telefonálj) és érdeklődd meg, mit lehet tenni, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!