Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 és fél éves kislányom akár...

2 és fél éves kislányom akár egy kis angyalka, de ha valami nem úgy történik, ahogyan ő szeretné, mostanában akkora hisztiket levág, hogy az minden képzeletet felülmúl. Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Megbeszélni ilyenkor bármit is képtelenség, ha elkezdi a hisztit. Földhöz veti magát, ordít, ahogyan csak a torkán kifér,megfeszíti magát. Mostanában hagyom, hadd tombolja ki magát, többnyire hamar megnyugszik. De egyre gyakoribbak és rendszeresebbek a hisztik.. Utána mindig megbeszéljük, és elgondolkodik, bocsánatot kér, de legközelebb is ugyanilyen a forgatókönyv..
2013. jan. 14. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen korszak. Ilyenkor nézd levegőnek, és szűnjön meg létezni számodra. Persze ne egy 4 sávon út mellett :) DE pl. ha nálunk ilyen volt pl. vásárlás közben, akkor én elmentem egy következő sorba és úgy csináltam, mintha mi sem történt volna. Ő meglepődött és jött utánam. Többnyire ez bejött. Már nagyobbacska, most nyugihelyre küldöm, és ha "végzett", akkor jöhet hozzám játszani. Sok sikert, légy kitartó, ne keseredj el, minden gyere ilyen. Próbálgatja a szárnyait, feszegeti a határokat. Te légy következetes, és legyenek határok, szabályok. Sok boldogságot a kisangyalhoz.
2013. jan. 14. 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorító sorokat, az a baj, hogy hajlamos vagyok mindig magamban keresni a hibát, hogy vajon mit és hol rontottam el. Sok helyen olvasom, hogy ez teljesen normális életkori sajátosság, de néha már-már tényleg annyira képes belelovalni magát a hisztibe, hogy az már ijesztő. Ráadásul van egy 10hós kisöcsi, így minden sokkal nehezebb így..
2013. jan. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!