Szokás a gyereknek ajándékot venni a szülei házassági évfordulójára?
Figyelt kérdés
15/F2013. aug. 24. 13:19
21/25 anonim válasza:
2. vagyok :D
Nem a gyereknek. Gyerekként vettünk a szüleinknek. Igen, most látom másként is lehet érteni a kérdést. Nem, a gyereket nem szokás megjándékozni.
22/25 anonim válasza:
"Én ezt általánosságban kérdeztem, hogy két ember gyerekének, ÁLTALÁBAN szokás-e"
Érted Te, hogy gőzgép, csak mi hajtja, ugye? :D
23/25 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Aznap, ha beszélünk telefonon mindig megemlítem, gratulálok, soksok többit kívánok, aztán ennyi. Ők viszont nekünk amikor a miénk van. Szerintem ez pont elég. Attól végem volt, hogy az anyósom ajándékot vett nekünk (csak 1-2 évig szerencsére, aztán leszoktattuk) a házassági évfordulónkra. Ez két ember dolga nálunk.
24/25 anonim válasza:
Én szoktam :) kiskoromban lerajzoltam őket, vagy rendszerint apával mentünk venni valami csokit. Most jubileum van és együtt mentünk anyának ékszert venni.
16L
25/25 anonim válasza:
Ilyenről még nem is hallottam, szerintem hülyeség.
Az ő ünnepük, vegyenek egymásnak ajándékot. A karácsony/szülinap/névnap más, de ehhez szerintem nincs sok közöm, legalábbis ajándékozás szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!