Szokás a gyereknek ajándékot venni a szülei házassági évfordulójára?
8-9-10-es, neked tényleg ennyire nem megy a szövegértelmezés?
Tudod mit, fordítok: Azt kérdezi a srác, hogy illene-e ajándékot vennie a szüleinek a házassági évfordulójukra.
Amúgy nálunk ajándék nem szokás, csak a kerek számoknál, "sima" évfordulónál csak felköszöntjük csak őket.
Köszönöm mindenkinek!
Azért, lehet, hogy egy csokit veszek ;)
Basszus, itt a kérdező az, aki nem tud megfogalmazni egy kérdést!
A gyereknek - ez azt jelenti, hogy egy idegen, netán rokon gyereknek, de nem saját magam vagyok, "a gyerek"...
Szerintem nem szokás, sosem hallottam ilyesmiről.
Szerintem a házassági évfordulót inkább kettesben szokás eltölteni, és ketten ünnepelni. Tudtommal csak az ezüst-és aranylakodalmat szokás ünnepelni (utána még van gyémántlakodalom is, de az nem túl gyakori ugye) családdal, vendégekkel, de ott sem tudok ajándékokról (nagyszüleimnél volt ilyen ünnepség).
Fogalmam sincs, mikor van a szüleim házassági évfordulója, sem az évet, sem a hónapot nem tudom.
Szerintem ez az ő ünnepük, már ha annak tekintik, a gyereknek ehhez nincs sok köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!