Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Első találkozás a párom...

Első találkozás a párom gyerekeivel? Nálatok ez hogy volt?

Figyelt kérdés
Kicsit összetett a dolog.Már jó pár éve elváltak a szülők,párom 44 én 28 éves vagyok,tehát elég nagy a korkülönbség.1éve vagyunk együtt, de a "gyerekes" időt mindig tiszteletben tartottam, akkor nem találkoztunk.Viszont most úton van a közös babánk, a gyerekek(akik 11 és 13 évesek) eddig azt sem tudták,h létezem.nemrég elmondta nekik a párom.viszont sűrgősen találkoznom kéne velük,amíg nem nagy a hasam.mert azért önmagában sem egyszerű feldolgozni nekik egy "fiatal" lányt apa mellé,nemhogy egyből egy tesót is.Tehát a kérdésem az lenne,hogy nincs valami tippetek,h hol és milyen formában kéne találkoznunk?
2013. aug. 11. 17:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
21%
Lényegtelen hogy te mit akarsz, és miért hisztériázol: egy a lényeg: elsőbbséget élvez a két még igencsak kiskorú már élő gyerek-ebben a helyzetben-nálad.
2013. aug. 11. 17:23
 12/35 A kérdező kommentje:
de emberek!együtt fogunk élni!!!elég sok időt töltenek az apjukkal a gyerekek,és ez ez után is így fog maradni.nekem is van mostohaanyám,tehát tudom mit nem kell csinálni.utálni még egyszer mondom nem fognak,a kislány már rajzolt is nekem.nem mondtam h fiatal vagyok, de 16!évvel vagyok fiatalabb,az nem kevés!!!
2013. aug. 11. 17:24
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Ki ragaszkodik hozzá, hogy találkozzál a gyerekekkel, te vagy a párod?

Nem lehet csak ugy lerohanni a gyerekek érzelmeit, a párod elõbb meséljen rólad, hogy legyen nekik mit megemészteni idõben, és megmondani nekik azt is, hogy fog kistestvérük születni!

Amikor már felfogták,akkor lehetne szó arról, hogy találkozzál velük, ha náluk is OK.

2013. aug. 11. 17:28
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"a gyerekek imádják az apjukat.és ők is jól vannak nevelve,tehát nem fognak hisztizni és utálkozni,mert annál értelmesebbek."

Ha még nem találkoztál velük, akkor ezt honnan tudod?

Menjetek el fagyizni.

2013. aug. 11. 17:31
 15/35 A kérdező kommentje:
a párom hozta fel,hogy már itt lenne az ideje.már egy hónapja tudnak rólam,elég sokat beszélgetnek.félreértés ne essék h én cirkuszolok h ez és ez legyen.mert ez nem így van.
2013. aug. 11. 17:31
 16/35 anonim ***** válasza:
24%

A kérdező kommentje:

ti hülyék vagytok már bocsi?????nem hisztériázok,

Hajajj...

2013. aug. 11. 17:32
 17/35 A kérdező kommentje:
onnan tudom,mert 2éve ismerem a páromat és azóta mesél róluk.mielőtt belém kötnétek 2 éve ismerem,1 éve vagyunk együtt.
2013. aug. 11. 17:33
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is korábban kellett volna. Én annyit mondtam a gyerekeknek rögtön az elején, hogy van egy barátom, jóban vagyunk, ennyi. Majd meglátjuk. Azért nem hetente kaptak "új apukát" bemutatásra. Nem is volt görcsös kényszer, hogy jaj szeressék, mert ki tudja mi lesz....

Viszont ha már így alakult, akkor apuka mesélje el otthon hogy van komoly kapcsolata, csináljatok egy közös programot, pl. kisebb kirándulást, állatkertet, stb. Amúgy az apának kéne tudni, hogy a gyerekei hogyan fognak ehhez hozzáállni. Nálunk a gyerekek elég nyitottak, elsőre elfogadták a párjainkat mind a két oldalon minden cirkusz nélkül, fel sem merült, hogy bármilyen gond lenne.

2013. aug. 11. 17:35
 19/35 A kérdező kommentje:
maximum azon hisztizhetek h néhány ember nem érti a kérdést!!!!!!!!!és ez bosszant...mert az okoskodás megy de a válaszadás nem.akik a kérdésre válaszoltak azoknak köszönöm.
2013. aug. 11. 17:37
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Ennyi megkeseredett nőt. Bár nekem nem kell a párom volt gyerekeivel találkoznom, mert csak közös van, de szerintem nem lesz probléma. Elég nagyok, hogy felfogják már. Ha normálisan voltak nevelve még örülni is fognak a tesónak. Az pedig, hogy vénlány vagy? Komolyan miért vagytok ilyen rosszindulatúak, mi van otthagyott a drága férjetek, talán nem véletlenül.
2013. aug. 11. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!