Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles vagyok az apaságiba...

Köteles vagyok az apaságiba belemenni ha más nevén van a gyerek? Aki nevét viseli annak az engedélye is kell hozzá? Teljeskörű infót kérek.

Figyelt kérdés
a volt párommal külön mentünk,lett egy másik kapcsolatom,de kiderült hogy babát várok.a jelenlegi párom követeli az apasági tesztet,és ha be bizonyosodik hogy övé a gyerek,a családjával fenyeget hogy elperelik.de a baba a volt párom nevét viseli.mit tehetek ezügyben?nem szeretnék az apaságiba belemenni,a nevéről sem szeretném levenni a kicsit.mit tehetek?
2013. aug. 7. 23:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16-os, ez most hogy jön ide? Nem ilyen szituációról írtam.
2013. aug. 10. 04:50
 22/24 A kérdező kommentje:
nah szóval...öszinte leszek.nagy a valószinűsége hogy a mostani barátomé a baba,de viszont nem való apának,nem részletezném...meg a családja is ellenem van.a volt párom viszont ezek ellenére is imádja a kicsit,a nevét adta neki mindenben teljes mértékben mellettünk áll,lényegében az a nagy kérdés hogy ha a kicsi közelében van a jelenlegi párom,és véletlen venne bármilyen mintát a picitől apaságihoz a tudomásom nélkül,akkor én tehetek vmit???semmi szín alatt nem akarom hogy kiderüljön az igazság,mert a babának így a legjobb ha a volt páromat tekintheti apjának.bocs de őszinte voltam,mivel nyomós indok van rá!!!!
2013. aug. 10. 22:10
 23/24 anonim ***** válasza:

*véletlen venne bármilyen mintát a picitől apaságihoz a tudomásom nélkül,akkor én tehetek vmit???

Tehetsz. Vigyázol a gyerekedre, és megválogatod kiket engedsz a közelébe.-Igy simán ki tudod védeni az új "érdeklődő" egyedeket.

2013. aug. 11. 07:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Igy nem fog tudni olyan egyed mintát venni, aki akar.Pl. ŰAddig van nehéz dolgod mig a gyerek kicsi, ha már kamasz akkor már sokkal könnyebbé válik a dolgod, mert a gyerek is vigyáz már magára, és tudja, hogy az idegen az....
2013. aug. 11. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!