Szülőként mit gondoltok ha a gyereketek vizipipázik?
Az enyémek kiborultak, 18 éves voltam, amikor meglátták a pipát a szobámban (csak a tulajdonosa nem vitte el, így a szobámban tartottam)
azt hitték drogozunk, szeánszokat atrtunk...stb, hiszen a google akkoriban ezt dobta ki elsőre, akkoriban még nem volt ekkora kultúrája a vízipipának, mint most.
Azóta van saját, és nem is velük élek
26/N
Miért gondolod, hogy "nem ellenőrzött szart" szívunk?
zárjegyes dohányt töltünk bele, vagy az úgynevezett "kavicsokat", shiazo köveket, amikben még nikotin sincs...
Én megengedtem a gyerekemnek. Sőt kíváncsiságból én is ki próbáltam. Egész kellemes volt egyébként az íze.
No de azért nem rendszeresen van füstölgés. Csak akkor szoktak pipázni ha összeülnek nálunk a fiam barátai és kártyáznak. Máskor nem szokta használni.
De egyébként érdemes megnézni hogy mit raknak bele a kölykök olykor. "Szerencsére" az én fiamnak alkohol allergiája van, így ő sosem iszik azt, de a barátnőm mesélte, hogy az ő fiai víz helyett pálinkát öntöttek a pipás üveg aljába. Amitől persze aztán elég rosszul lettek ... :(
Mivel nálunk a gyerekem normálisan használja, így nem tiltom el tőle. Szerintem ha tiltanám akkor meg titokba csinálná. Így nyugodtabb vagyok hogy otthon csinálja, és nem máshol. Ugyanis a parazsa még tüzet is okozhat.
Remélem tudtam valamennyit segíteni!
Szép Estét !
Én liberális szülő vagyok, egészen addig mindent szabad, amíg ésszel csináljuk - engem így neveltek, én is így nevelek.
Lehet ebéd után csokit enni, ha evett normálisan.
Engem engedtek dohányozni is hogyha buliztam, de sosem szoktam rá, sőt, bevallottam anyukámnak, hogy kipróbáltam drogokat, az is így kb ennyi volt, elengedtek bulizni, ha megmondtam, mikor érek haza. Anyukámmal csináltattam az első tetoválásomat, anyukámmal ettük az első csomag óvszeremet is, sosem olt gond ilyesmiből.
Konkrétan a vizipipát én mutattam meg anyukámnak, minden pénteken este együtt pipáztunk :)
Anyu azt vallotta, inkább bízik bennem, de tudni akar mindenről, és nagyon jól tudja a saját példáján, hogy a hisztivel, meg a tiltással csak az ellenkezőjét éri el.
Aki meg azzal jönne "háá mi lett belőled?" jelzem, kiéltem magamat maximálisan, lediplomáztam, férjhez mentem, 2 ées a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!