Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ha egy szülő...

Mit lehet tenni ha egy szülő nem értékeli a gyereket, csak a hibát látja benne? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim,csak jó lenne ha picit értékelne.

Ami ma kiverte a biztosítékot:délben hívta nővéremet hogy szóljon nekem:süssek valamit a párjának.

Semmi gond azzal hogy a pasi köszönni sem képes,a nevemen sem hív,tudom hogy anyámnak nincs pénze tortát rendelni este meg későn jön haza és így nem lenne ideje sütni,hát megtettem.

9-re hazaértek,köszönés helyett jött a letolás:nem igaz hogy nem vagyok képes kinyitni nekik az ajtót,miért nem állítottam fel a felborult virágokat,miért nem adtam enni a kutyának(az lényegtelen hogy 10percel előtte adtam és teli volt a tálja),a pasija nagy édesen beszólt hogy mert egy lusta dög vagyok,erre elé raktam a tortát,közöltem hogy ezzel töltöttem az időmet,erre az volt a reakció anyámtól hogy mennyire bunkó vagyok,nem igaz hogy mindig hisztiznem és p ofáznom kell.

Mielőtt jönnének a költözz el hozzászólások:arra gyűjtök,de rengeteg dolgot be kell fizetnem(iskolába,néha ruhát is kell vennem,sok dolog történt kiskoromban többek között apum halála,a gyomrom teljesen tönkrement a feszültségtől így havonta vehetem a gyógyszereketis,így meg lássuk be,nem könnyű spórolni)

Ilyenkor hogy lehet értelmesen beszélni egy anyával?Nehéz a felfogása,nem tudom hogy milyen ész érvekkel lehetne hatni rá,elvégre nekem "hálásnak kell lennem amiért megszült,így hozzá tartozok".

2013. aug. 5. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

milyen jó tanácsot adott az utolsó! ez az, legyél ku-rva, hogyne.

jézusom...

2013. aug. 6. 15:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Már vannak önértékelési gondjaim,ezért ment tönkre a párkapcsolatom(illetve azért is mert nem volt képes megérteni hogy több támogatásra van szükségem).

Amúgy vidéken élek,az anyagi helyzet változó,jár a családi pótlék(van 2 idősebb testvérem) és az árvaellátás is,de mivel egy keresetből nem nagyon lehet megélni ezért ezeket nem írathattam magamra(a pontos okot hagyjuk).

Viszont ha valakit érdekel van egy eladó felvágatlan tortám:/

[link]

2013. aug. 6. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
edd meg a tortát és tanulj valami ingyenes okj-t 22 éves korodig. mondjuk légy cukrász, szerintem menni fog! :) szerezz barátokat, a lényeg,hogy szakadj ki. én szívesen beszélgetek veled, ha nem akad más. 22L
2013. aug. 6. 17:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Annak készülök,még csak most fogom kezdeni mert a betegeskedés miatt 1 évet halasztottam a suliban:)

Ezért picit bizakodó vagyok mert az iskola szerződést is köt,így meg elméletileg kell hogy kapjak majd ösztöndíjat,így kicsit többet tudok majd spórolni:)

2013. aug. 6. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
helyes, hajrá! :)
2013. aug. 6. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!