Mit lehet tenni ha egy szülő nem értékeli a gyereket, csak a hibát látja benne? (többi lent)
Nincsenek nagy elvárásaim,csak jó lenne ha picit értékelne.
Ami ma kiverte a biztosítékot:délben hívta nővéremet hogy szóljon nekem:süssek valamit a párjának.
Semmi gond azzal hogy a pasi köszönni sem képes,a nevemen sem hív,tudom hogy anyámnak nincs pénze tortát rendelni este meg későn jön haza és így nem lenne ideje sütni,hát megtettem.
9-re hazaértek,köszönés helyett jött a letolás:nem igaz hogy nem vagyok képes kinyitni nekik az ajtót,miért nem állítottam fel a felborult virágokat,miért nem adtam enni a kutyának(az lényegtelen hogy 10percel előtte adtam és teli volt a tálja),a pasija nagy édesen beszólt hogy mert egy lusta dög vagyok,erre elé raktam a tortát,közöltem hogy ezzel töltöttem az időmet,erre az volt a reakció anyámtól hogy mennyire bunkó vagyok,nem igaz hogy mindig hisztiznem és p ofáznom kell.
Mielőtt jönnének a költözz el hozzászólások:arra gyűjtök,de rengeteg dolgot be kell fizetnem(iskolába,néha ruhát is kell vennem,sok dolog történt kiskoromban többek között apum halála,a gyomrom teljesen tönkrement a feszültségtől így havonta vehetem a gyógyszereketis,így meg lássuk be,nem könnyű spórolni)
Ilyenkor hogy lehet értelmesen beszélni egy anyával?Nehéz a felfogása,nem tudom hogy milyen ész érvekkel lehetne hatni rá,elvégre nekem "hálásnak kell lennem amiért megszült,így hozzá tartozok".
A legfontosabb mindig ez: Hány éves vagy?
Ha még fiatal, fordulhatsz gyermekjóléti szolgálathoz. Ha közel vagy a 18-hoz, esetleg elmúltál, akkor a nyelés-nyelés-nyelés-spórolás. :(
Elmúltam,novemberben leszek 20.
Tudom hogy spórolnom kell,de ahogy írtam sok dolgot kell vennem,a nyelés meg még inkább rámegy a gyomromra,az sem izgatja hogy az orvos évekkel korábban szólt hogyha lehet kerüljem a sterszt és ezt anyámnak is megmondta...
Utálom az ilyen anyákat,akik igy bánnak egy pasi miatt a gyerekükkel. Arra nem gondol, hogy egyszer idõs lesz és visszaadhatod neki?
Szerintem meg attól tart, hogy a pasija beléd szeret, ezért ûz maga mellõl, minél hamarabb kerülj el tõlük.Egy anya!
A pasija most 63lett éves,így nehéz lenne bármi ilyen dologtól tartani(felébredtem egy vitájukra amit hajnali körül kellett lebonyolítani arról hogy pasi impotens).
Próbálok a lehető legkevesebb itthon lenni,amikor csak lehet barátoknál alszok,de az a gond hogy utána meg abból van a balhé,szóval utána se lesz jobb.
42
Amúgy ez nem lehet gond,nem az a hűséges fajta.
Félig meddig nyitott kapcsolatban vannak,9éve vannak együtt,kiderült hogy a pasinak volt pár "találkája" a volt felesége(abból a házasságból van egy fia)és közös megegyezés alapján úgy döntöttek hogy akkor ő is megteheti(hogy ebből mi igaz azt nem tudom,régebben ezt mondta mert amikor elmentünk vásárolni jött velünk egy kollégája akivel nem pont barátilag köszöntötték egymást),de ez már nem az én dolgom,a lényeg hogy ezt megoldja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!