Szerintetek van e olyan bűn amiért egy szülő titagadja a saját gyerekét?
Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 09:20
1/30 anonim válasza:
Számomra van.
Mégpedig a gyilkosság. Meg a család elleni erőszak..
3/30 anonim válasza:
Vagy ha nem viszi le a szemetet.
4/30 A kérdező kommentje:
De hogy lehetnek ilyen szülők? Egy esélyt mindenki megérdemel.
2013. jún. 21. 09:37
5/30 anonim válasza:
Ha mondjuk az egyik gyereked megölné a másikat, akkor is ezt mondanád?
6/30 anonim válasza:
Szomszédomék fia egy agresszív barom, nem tudom miért lett ilyen, a szülei tényleg nagyon normálisak. Verte a feleségét és a kisfiát is. Tudom hogy így is nehéz volt a szomszédoméknak, de egyszer azt mondták elég. Nem tartják a pasival a kapcsolatot, helyette segítenek amiben csak tudnak az exmenyüknek, és az unoka is sokat van náluk. Ebben az esetben maximálisan megértem a döntésüket.
7/30 anonim válasza:
Van, de azért nagyon durva dolgokat kell csinálni.
9/30 anonim válasza:
Hogyne lenne. Ha a gyermekemből bűnöző válna, gyilkos, sorozatos betörő, akkor én is lemondanék róla. Egy másik dolog, hogy magamba néznék, mit neveltem belőle?
10/30 anonim válasza:
Nehogy már mindig a szülő legyen a sz.r, mert a semmirekellő gyerekét kitagadja. Unokabátyám nekiment nem egyszer az apjának, anyjának is. Ezek után nem kíváncsiak rá, amit megértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!