Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiam terrorizál,...

Lexonia kérdése:

16 éves fiam terrorizál, fűvezik, csavarog és követeli a pénzt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 16 éves fiamat, aki 15 évesen elkezdett nem iskolába járni, csavarogni, belemenni az éjszakába.Konkrétan nem birok vele. Elkezdte a fűvezést is sajnos. 4 éves kora óta focizott, bajnoki ezüstérem legjobb mezőnyjátékos stb. Ennek vége mert a focit is abba hagyta. Jön megy ahogy kedve tartja. Nem ismerek rá. Csúnyán beszél velem és sérteget. Az apja német és nem törődik vele. Lassan rámegy az egészségem erre az egészre, senkire sem számithatok. A nevelési tanácsadó semmit sem ért. Köszi hogy elolvassátok.
2013. aug. 5. 10:21
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam hozzátartozói csoportnál első alkalommal. Hihetetlen azt hittem mással nincs ilyen vagy hasonló dolog. És a szülők mint értelmeseknek tüntek. És azok a történetek, hát nem semmi. Lassan el kell indulnom a határozottság útján. És a saját életemmel is kellene foglalkoznom.
2013. aug. 8. 13:49
 52/54 anonim válasza:

Nem tudom,hogy még aktuális a téma?

Mi történt veletek azóta?

2015. jún. 28. 10:24
 53/54 anonim válasza:
Mi történt veletek? Hogy alakult az életetek?
2016. dec. 6. 07:52
 54/54 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt veletek azóta?
2018. márc. 4. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!