16 éves fiam terrorizál, fűvezik, csavarog és követeli a pénzt. Mit tegyek?
De tök jó, hogy itt mindenki a gyereken állna bosszút. El isk épzelem az eddigi hozzászólókat. A tipikus kinyalt seggű emberek.
Nem lehet, hogy bosszút áll az apja miatt? Lehet kérdező hogy veled is problémái vannak, hogy elváltál. Szétszakadt családban nőtt fel, ahol rövid időn belül az apja lekoptatta őt. Nincsen példaképe, így keres magának a haverok között. Talált, csak rossz embert.
Komolyan mondom, amikor ilyen "neveletlen a gyerekem" kérdés van, a válaszolók rögtön előveszik a kemény énüket és a kidobástól a meggyilkolásig minden féle vélemény előfordul. Szánalmas! Ha egy szülő csak úgy tud nevelni, hogy dobja ki, fojtsa meg, vegye el az értékeit, ne adjon enni, az már régen rossz.
Igaz az a feltevés, hogy a mai szülők 80-90%-a semmitérő idióta.
Bírom a 41-es válaszát,csak "köpköd",de alternatívát nem mond.
Hallhatnánk a te nevelési stratégiádat és egyáltalán van e és hány éves a gyereked?
brutális fizikai erőszak.
derékszíjjal, lapáttal, vasvillával, satöbbi, a lényeg, hogy vérezzen.
+10 pont, ha csontja is törik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
Egészen biztos vagyok benne, hogy ezt a korábbi kérdést is te írtad ki, a történet, a szóhasználat, a fordulatok, a "legjobb mezőnyjátékos", a külföldi apuka, az, hogy ki akarsz költözni a gyerekkel, stb. Most őszintén, ha 2012. év eleje óta semmit sem tettél, akkor milyen segítséget vársz itt? Egyébként meg azok alapján amit már tavaly leírtál, tökéletesen megérdemled amit kapsz. Szerintem ha a fiad megdobna egy vödör kutyaszarral, te még a kezét is tisztára nyalnád utána. Ez nem nevelés, egyszerűen elmajmoltad azt a srácot, aki egy lábtörlőt csinált belőled, mert hagytad, és sajna vagy olyan ostoba, hogy te ezt nevezed anyai szeretetnek. Nem kellenek a nagy szavak, hogy "nem dobom el", "inkább meghalok", stb., időben kellett volna nevelni azt a gyereket, foglalkozni vele, ami nem egyenlő a s..ggének a kinyalásával. Lehet (biztos), hogy kicsit kemény vagyok, de anno végigolvastam az előző kérdésedet is, és azt tapasztaltam, hogy ürügyet, kifogást, mindent keresel arra, hogy se te, se a gyereked nem hibás, csak az egész nagy világ. Én is egyedül nevelek két fiút, a nagyobbik elmúlt 20 éves, és nem tökéletes, messze sem, de ilyen gondjaink nincsenek. A kicsi 13, tehát a neheze még hátravan, de oda kell figyelni rá, és nem ráhagyni mindent.
Amúgy mit lát tőled a gyerek,azt,hogy gyenge vagy ettől lesz ő is gyenge,mert az az életmód,amit most követ szintén a gyengeség jele.
Nem látod,hogy a gyengeség mintáját pont te adod neki.Ez az inkább meghalok mentalitás,evvel érintkezik nap nap benned és ő is elindult az akaratgyengeség útján,mint te,azért drogozik és csavarog.
Kerülöd a probléma megoldását,mert ha ő megüt akkor is jó gyerek,mivel ezt látja tőled,hát ő is egyfolytában kerüli a megoldásokat,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!