Vajon jól tettem, hogy letagadtam? (homoszexualitás)
Beszólások nem kellenek.
Először elmondtam, hogy az vagyok. Ezek után anyum állandóan ezzel jött, hogy ha barátkozok valakivel, az biztos azért van, mert....sokat vitáztunk ezen. Most megint előjött, és megkérdezte, tényleg az vagyok e. Mondom nem. Megkérdezte 3-szor, hogy biztos? mondom igen...
Most kellemetlen és szorító érzés van benne, hogy letagadtam, pedig tudom, miket csinált. Vajon tényleg jól tettem, hogy letagadtam, vagy el kellett volna most is mondani?
Mi a véleményetek? Könnyebb úgy kezelni, hogy "semmi köze hozzá, és a magánéletemhez se", de közben "mikor lesz bnőd", vagy egyszerűbb elmondani, és tűrni, h mindent erre hegyez ki?
20/F
Mit gondoltok? Meggondolatlanul tagadtam le?
"Most kellemetlen és szorító érzés van benne"
Elírtam. nem benne, hanem BENNEM
Szerintem visszahelyezted magad arra a szintre, mint ahol az elso "coming out" elott voltal. Valoszinuleg anyukad ezt meg mindig nem tudta teljesen feldolgozni, ezert kerdezgeti mindig, nem szabad ujra hiu remenyekkel taplalnod!
Meg kell szabnod vegre, h meddig engeded az eletedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!