Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek az apukák?

Miért ilyenek az apukák?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom a kérdéseket annyi kamasznak rossz az apja (veri a gyerekét, sértegeti, alkoholista stb.) De miért ilyenek?
2013. júl. 29. 23:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem az apukák ilyenek, hanem a primitív emberek.
2013. júl. 30. 00:03
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Ne általánosíts mert semmi értelme.
2013. júl. 30. 00:09
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
leszáll az éj, jönnek a hülyébbnél hülyébb és általánosítóbb kérdések, amiket napközben senki nem mer feltenni, mert a modik hamar lekapnák:D
2013. júl. 30. 00:14
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Én egy ilyen apukát sem ismerek, most akkor mi van? Külön bolygón élünk talán?
2013. júl. 30. 00:25
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben nem nagyon láttam alkoholista és gyermekbántalmazó apukát.

A legtöbb család dolgozik, éli az életét, a gyerekek járnak suliba....

Viszont nagyon sok olyan apa van a környezetemben, aki konkrétan t.jik a gyerekre... illetve szereti persze, de munkára, munka utáni fáradtságra hivatkozva tévézik, számítógépezik, miközben anyuka leckét kikérdez, ünneplőt vasal, ellátja a családot, gyereket nevel.

Szóval szerintem nem nagyon sok az ilyen alkoholista gyerekverő vadállat, persze vannak, de nem általános. Persze itt jobban szembetűnőbb, mert senki nem jön kérdezni, hogy Normális az apám, mit csináljak?

2013. júl. 30. 00:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak rossz apák sajnos én egyet biztosan ismerek aki nem szereti a gyerekeit.:-( És veri is.
2013. júl. 30. 00:51
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

"ahogy olvasgatod a kérdéseket..."

Szóval a GYK alapján megállottad, hogy az apukák "ilyenek".

Tudod, ez az oldal arról szól, hogy mindenki leírhatja a nyavalyáját. Akiknek normális az apjuk, azok nyilván nem fognak olyan kérdést feltenni, amiben az apjukról zengenek himnuszokat. Így csak az "ilyen apukásokról" lehet olvasni.

2013. júl. 30. 00:57
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

#7 vagyok, még valami:

ez olyan általánosítás, mintha idejönne egy külföldi turista , csak a melegfelvonulást látná, és azzal térne haza, hogy a magyarok b*zik.

2013. júl. 30. 00:59
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Ezek nem apukák,akkor is,ha biológiailag közük van a gyerekhez.Ezek vadállatok!"Apám" az alkoholista,de szerencsére biológiailag nincs közöm hozzá,mert örökbefogadtak!Dehogy ő miért lett ilyen?EZt nem tudom.Talán pont ettől,mert nem lehetett neki saját.Ez minden férfi büszkeségét komolyan eltudja nyomni.Erre meg a "férfiak" úgy reagálnak,hogy alkoholisták,pszichopaták,szociopaták meg egyéb idióták lesznek..

De mondjuk talán 1 jó apukát tudnék mondani a környezetemben.

2013. júl. 30. 00:59
 10/17 anonim ***** válasza:

9: Akkor nem leszel Te se alkoholista.:)

Kérdező: Kicsit idősebb korosztály kérdéseibe ha benézel (de az életben is erről beszélgetünk), akkor nők akarják megérteni, hogy a férfiak miért ilyenek. A férfiak hamarabb halnak, mint a nők, gyengébbek biológiailag és idegileg, és ez az életükben is meglátszik. Nem jókedvében iszik valaki, ahnem mert kivan lelkileg, és nem örömében ver másokat, hanem kínjában. A nőknek sikerül jobban tartaniuk magukat lelkileg (is).

2013. júl. 30. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!