Apukák feladata a betegápolásban. Nálatok kiveszik a részüket?
igen, de nem szoktam hagyni, mert ő dolgozik, én meg itthon vagyok.
Ha ennyire nem alszanak, akkor talán gyógyszert kellene váltani, nem normális, hogy nem alszanak hetek óta.
Èn 2 hete voltam nagyon beteg. Szerdán lázas voltam egész nap. Délelött telefonáltam neki hogy lázas vagyok, délután mikor a nagy kelt már itthon is volt. A kicsit felvitte magával mi a naggyal meg tv-k. aztán elkellett utaznia 2 napra, de haza akart jönni közben mert én nagyon kivoltam. de kibírta, így maradt.
amúgy simán porszívozza az orrokat, meg minden megcsinál. Habár 80%-ban én kelek a gyerekekhez, de hétvégét vagy ha nagyon beteg vagyok 8ami most fordult elö elöször) akkor ö is kel simán, nála ez nem kérdés.
Császárral szültem, az elején pláne kellett a segítség, anyával lakunk,de soha nem neki szóltam, hanem a férjemnek, nem ment külön szobába és minket sem küldött, én felajánlottam, de elutasította. Sokszor visszaaltattaa lányunkat és én aludtam, nem is tudtam róla.
Szerintem kérd, hogy segítsen, normális szerintem egy családan, hogy ő is keljen néha, persze nem minden éjjel, én is kímélme éjjel, mert helyzt kell állnia a munkában, de úgy délelőtt,mint éjjel, ha én már nem boldogultam segített. Közös gyerek, közös felügyelet.
Most egy járvány söpör felénk, megfázás, a családból még én nem kaptam meg, aminek nagyon örülök, mert így el tudom látni a gyereket, ágybólmár nehéz lenne és ez a betegség leterít...kérdeztem mi lesz ha lebetegszem, az volt a válasz: itthon maradok! Ez a természetes. Munkahelyfüggő is a dolog, van ahonnak nem lehet gyakran hiányozni, de úgy gondolom, ha valami égető, akkor meg lehet oldani.
Ha hétvégén sírnak a gyerekek, szólj neki, menjen be és maradj az ágyba. Nyugtassa megőket, ne gondolja, hogy olyan könnyű!
Imádnivaló párom van,kérés nélkül veszi ki a részét,mivel munkája engedi,olyankor itthon is marad és dolgozik itthonról.
Éjjel nem kel fel magától,irtó jó alvókája van,de ha felébresztem hogy vegye át,zokszó nélkül megteszi.De inkább éjjel kelek én,nappal ő,addig én alszom.
Audrey, első két hétben a köhögős-orrfolyós-lázas kórságot kapták el, aztán pár nap pihi után az influenzát. Nem egy szobában vannak, így közéjük feküdni se tudok.
Köszi mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!