Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?
Tévedés, 67%-os. Éppen az egy éjszakásoknak lehet riasztó egy olyan nô, aki hosszú távon többre vágyik egy elkötelezôdni képtelen pasinál, meg egy gyerekpótló ölebnél. Nem felcsináltatni akartam magam, de azt se akartam, hogy még esetleg 30 évesen is csak egy "barátom" legyen, és még mindig arról szóljon az életem, és a kapcsolatom, hogy hétvégi bulikban keressem az elveszett fiatalságom, mint ahogy teszi ezt sok ismerôsöm most is...
Nem kellene ilyen pasi, pont úgy, ahogy nem kellene alkoholista, vagy szadista pasi sem, még akkor sem, ha teszem azt szerelmes lennék belé.
Mellesleg nem tudom, hol lehet szerelemrôl beszélni egy olyan kapcsolatban, ahol a pasi sértésnek veszi, hogy a gyerekeim apját látom benne... mit kéne látnom, ha nem ezt...?
Például álmaid pasiját, szerető párodat, ilyesmit... tegyük fel:) De semmi esetre sem egy 2 lábon járó falloszt, aki létének fő értelme és végső célja, hogy megtermékenyítsen...
azt kellene megérteni, hogy a nők egy jó részének valóban legfőbb életcélja az anyaság, de a férfiak jó részének meg nem az apaság a legfőbb életcélja... másképp működünk, csókolom:)))
"Éppen az egy éjszakásoknak lehet riasztó egy olyan nô, aki hosszú távon többre vágyik egy elkötelezôdni képtelen pasinál," - aha... és ez mennyiben függ össze azzal szerinted, hogy milyen típusú kommunikációval lehet a legrövidebb idő alatt leszedni az illető hölgy tangáját????:) - hogy aztán 2 hét múlva jöjjön a menetrendszerű "te jobbat érdemelsz nálam":))
#32:
Tanulj meg szöveget értelmezni. Éppen hogy azt akartam elkerülni, hogy még 30 évesen is csak a bulikról szóljon az életem.
Ha van ember, aki nem irigyli a családtalan-gyerektelen középkorúakat, hát az én vagyok.
Tudom, hihetetlen, de nem mindenkinek sz@r az élete! ;)
67-es, nem vitázom veled, hiszen többek között az ilyeneket szûrte ki a gyerekkérdés, amilyen te vagy. Nekem nem kéne az, akinél az élete párja nem a gyerekei anyja. Nem akarsz gyereket, a te bajod. Van még éppen elég olyan, aki viszont akar.
És nem az elsô néhány randin dobtam be a kérdést, csak miután már kicsir mélyültek a dolgok, ennél fogva tangalecsalogatásra alkalmatlan... egyéjszakás amúgy sem megy el harmadik randira. Ha megkapta it akart, akkor azért, ha meg nem, akkor meg azért.
Visszaolvastam. Kissé valóban félreértettem a dolgokat.
Nem, én sem a legelején vetettem fel, hanem akkor, amikor érezhetô volt, hogy a dolog "tartós" lesz. Bár nálunk ez is elég hamar kiderült, pár nap után gyakorlatilag együtt laktunk. :) (Sosem tudott/akart hazamenni, így inkább kerestünk egy közös lakást... :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!