Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy mondtátok el a párotok...

Ti hogy mondtátok el a párotoknak, hogy gyereket akartok?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy friss kapcsolatban és a párotoknak van már gyereke.
2013. júl. 29. 06:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
27%

Tévedés, 67%-os. Éppen az egy éjszakásoknak lehet riasztó egy olyan nô, aki hosszú távon többre vágyik egy elkötelezôdni képtelen pasinál, meg egy gyerekpótló ölebnél. Nem felcsináltatni akartam magam, de azt se akartam, hogy még esetleg 30 évesen is csak egy "barátom" legyen, és még mindig arról szóljon az életem, és a kapcsolatom, hogy hétvégi bulikban keressem az elveszett fiatalságom, mint ahogy teszi ezt sok ismerôsöm most is...

Nem kellene ilyen pasi, pont úgy, ahogy nem kellene alkoholista, vagy szadista pasi sem, még akkor sem, ha teszem azt szerelmes lennék belé.

Mellesleg nem tudom, hol lehet szerelemrôl beszélni egy olyan kapcsolatban, ahol a pasi sértésnek veszi, hogy a gyerekeim apját látom benne... mit kéne látnom, ha nem ezt...?

2013. júl. 29. 15:52
 32/38 anonim ***** válasza:
Tipikus anyuka vagy kedves utolsó, aki irígy azokra akik még élhetik az életüket szabadon nem lóg egy kölök a nyakukon.Nem kell egy hapsira sem rátukmálni egy gyereket erőszakosan mert abból tuti válás lesz.
2013. júl. 29. 16:00
 33/38 anonim ***** válasza:

Például álmaid pasiját, szerető párodat, ilyesmit... tegyük fel:) De semmi esetre sem egy 2 lábon járó falloszt, aki létének fő értelme és végső célja, hogy megtermékenyítsen...

azt kellene megérteni, hogy a nők egy jó részének valóban legfőbb életcélja az anyaság, de a férfiak jó részének meg nem az apaság a legfőbb életcélja... másképp működünk, csókolom:)))

"Éppen az egy éjszakásoknak lehet riasztó egy olyan nô, aki hosszú távon többre vágyik egy elkötelezôdni képtelen pasinál," - aha... és ez mennyiben függ össze azzal szerinted, hogy milyen típusú kommunikációval lehet a legrövidebb idő alatt leszedni az illető hölgy tangáját????:) - hogy aztán 2 hét múlva jöjjön a menetrendszerű "te jobbat érdemelsz nálam":))

2013. júl. 29. 16:05
 34/38 anonim ***** válasza:
A mi kapcsolatunk tini szerelemnek indult akkor 16 voltam a párom 18 éves. Ma már 24 éves vagyok, 18 éves korom óta együtt laktunk az elején albérletbe az egyetem miatt később a munka miatt. Most saját lakásban lakunk, augusztusba lesz az esküvőnk, és utána szeretnénk egy babát. De mi olyan 20-22 éves korunkban beszéltünk először a gyerek vállalásról. És mind a ketten azt mondtuk, hogy egy gyereket szeretnénk mert neki meg tudunk adni mindent. Azért még egy friss lehet róla beszélni, ez természetes dolog, de friss kapcsolatba nem vállalnék gyereket.
2013. júl. 29. 16:11
 35/38 anonim ***** válasza:

#32:

Tanulj meg szöveget értelmezni. Éppen hogy azt akartam elkerülni, hogy még 30 évesen is csak a bulikról szóljon az életem.

Ha van ember, aki nem irigyli a családtalan-gyerektelen középkorúakat, hát az én vagyok.

Tudom, hihetetlen, de nem mindenkinek sz@r az élete! ;)

2013. júl. 29. 16:40
 36/38 anonim ***** válasza:

67-es, nem vitázom veled, hiszen többek között az ilyeneket szûrte ki a gyerekkérdés, amilyen te vagy. Nekem nem kéne az, akinél az élete párja nem a gyerekei anyja. Nem akarsz gyereket, a te bajod. Van még éppen elég olyan, aki viszont akar.

És nem az elsô néhány randin dobtam be a kérdést, csak miután már kicsir mélyültek a dolgok, ennél fogva tangalecsalogatásra alkalmatlan... egyéjszakás amúgy sem megy el harmadik randira. Ha megkapta it akart, akkor azért, ha meg nem, akkor meg azért.

2013. júl. 29. 16:56
 37/38 anonim ***** válasza:
"És nem az elsô néhány randin dobtam be a kérdést, csak miután már kicsir mélyültek a dolgok, ennél fogva tangalecsalogatásra alkalmatlan" - ja, meg akkor már főként egy normális kérdés... szemben az ennél a kérdésnél tárgyalt helyzettel. Szóval szépen kiderült, hogy voltaképp tudod (vagy ösztönösen megérezted) amiről beszélek, és a megfelelő időben hoztál szóba ilyen témát, nem akkor, amikor ez szinte okszerűen, de mindenképp érthetó módon elmenekülést vált ki:))
2013. júl. 29. 17:15
 38/38 anonim ***** válasza:

Visszaolvastam. Kissé valóban félreértettem a dolgokat.

Nem, én sem a legelején vetettem fel, hanem akkor, amikor érezhetô volt, hogy a dolog "tartós" lesz. Bár nálunk ez is elég hamar kiderült, pár nap után gyakorlatilag együtt laktunk. :) (Sosem tudott/akart hazamenni, így inkább kerestünk egy közös lakást... :P)

2013. júl. 29. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!